Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 iulie 2018, Scorpion

oana-hanganu-horoscop-16-22-iulie-SCORPIONHoroscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Scorpion anunță posibile surprize în plan partenerial sau schimbări în planurile pe termen lung, mai ales dacă acestea vizează viața sentimentală a nativilor sau se referă la copiii nativilor.


Aceste schimbări sunt favorizate de aspectele pe care Luna le formează cu Marele Benefic Jupiter, cu Micul Benefic Venus și cu planeta Uranus în primele două zile din săptămână.

De miercuri până vineri, Scorpionii pot rezolva probleme de familie și nu sunt excluse călătoriile neprogramate ale nativilor sau vizitele neașteptate, când rude pe care nu le-au mai întâlnit de mult timp le vor călca pragul.

Vineri, 20 iulie, Luna va ajunge în zodia lor, alături de Marele Benefic Jupiter și va fi în armonie cu Neptun, aflat în sectorul Iubirii din astrogramă. Acest aspect le poate aduce iubirea visată dar îi și avertizează pe nativi să nu grăbească lucrurile și să nu își facă iluzii prea devreme.

Ziua de duminică le poate aduce nativilor singuri o iubire ”de peste mări și țări”, iar în cuplu, călătorii, relaxare, planuri de viitor. Tot duminică, nativii pot primi bani sau cadouri valoroase de la părinți sau de la alte rude apropiate.

Săptămâna 16-22 iulie 2018 nu este marcată de evenimente astrale importante, dar zodiile nu sunt lipsite de șanse și  toate oportunitățile care apar trebuie fructificate la maximum!

În următoarea săptămână, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu, zodie în care se află și Nodul Nord, legat de karmă și destin.
Așa cum se știe, perioadele cu Mercur retrograd nu sunt favorabile noilor proiecte, marilor schimbări și deciziilor pe termen lung. Mercur retrograd aduce complicații, întârzieri și încurcături în domeniile pe care le patronează: comunicare, afaceri, călătorii.

Mercur va fi retrograd în perioada 26 iulie-18 august 2018.