Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 iulie 2018, Taur

oana-hanganu-horoscop-16-22-iulie-TAURHoroscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Taur vine cu vești bune privind viața sentimentală a nativilor, chiar de luni. Atunci, Luna și planeta Iubirii vor acționa, în echipă, în ”casa Iubirii” din astrograma lor.

Tot luni, 16 iulie, Luna va fi în armonie cu Jupiter, Marele Benefic, aflat în sectorul Mariajului din astrograma lor. Astfel, săptămâna va începe cu oportunități sentimentale pentru Taurii singuri și cu șansa de a consolida sau, după caz, de a reface armonia în cuplu, pentru relațiile ”cu vechime”.

De miercuri, 18 iulie, atenția Taurilor se va îndrepta spre profesie, iar cei care vor avea nu doar ambiții, ci și disponibilitatea de a învăța lucruri noi și se vor adapta, din mers, vor avea de câștigat.
De exemplu, s-ar putea ca, pentru obținerea unui job mai bun, Taurilor să li se ceară să urmeze un anumit curs ori să lucreze cu altă echipă.

De vineri, 20 iulie, atmosfera în cuplu va depinde în mare parte de ”toanele” nativilor, care vor fi când foarte tandri și atenți, când irascibili și greu de mulțumit. Eventualele probleme din cuplu vor fi mai ușor de rezolvat în prima parte a zilei de duminică.

 Săptămâna 16-22 iulie 2018 nu este marcată de evenimente astrale importante, dar zodiile nu sunt lipsite de șanse și  toate oportunitățile care apar trebuie fructificate la maximum!

În următoarea săptămână, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu, zodie în care se află și Nodul Nord, legat de karmă și destin.
Așa cum se știe, perioadele cu Mercur retrograd nu sunt favorabile noilor proiecte, marilor schimbări și deciziilor pe termen lung. Mercur retrograd aduce complicații, întârzieri și încurcături în domeniile pe care le patronează: comunicare, afaceri, călătorii.

Mercur va fi retrograd în perioada 26 iulie-18 august 2018.