Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 iulie 2018, Vărsător

oana-hanganu-horoscop-16-22-iulie-VĂRSĂTORHoroscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Vărsător anunță ”dinamism” și pasiune în viața amoroasă a nativilor, dar și posibile câștiguri neașteptate sau cadouri de valoare.
Toate acestea sunt favorizate de aspectele pe care Luna le formează cu Marele Benefic Jupiter, cu Micul Benefic Venus și cu Uranus, planeta Surprizelor, în primele zile din săptămână.

De miercuri până vineri, astrele sunt de partea Vărsătorilor care pleacă în călătorie, susțin examene, au de rezolvat probleme juridice sau sunt invitați la interviuri pentru angajare.
Ajutați de astre sunt și nativii care intenționea­­­ză să se stabilească în străinătate sau care au o relație la distanță.

Vineri, 20 iulie, Luna va ajunge în sectorul Carierei din astrogramă, unde va acționa alături de Marele Benefic Jupiter. Astfel, ultima parte a săptămânii le poate aduce Vărsătorilor un job mai bun, o promovare, succes într-o competiție sau mai multă apreciere în domeniul lor de activitate.

Totuși, în unele cupluri, banii pot fi motiv de ceartă, mai ales dacă partenerul de viață al nativilor este prea cheltuitor sau nu contribuie la bugetul familiei.
Dar armonia dintre Lună și Marte anunță schimbări pozitive pentru săptămâna care urmează.

 Săptămâna 16-22 iulie 2018 nu este marcată de evenimente astrale importante, dar zodiile nu sunt lipsite de șanse și  toate oportunitățile care apar trebuie fructificate la maximum!

În următoarea săptămână, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu, zodie în care se află și Nodul Nord, legat de karmă și destin.
Așa cum se știe, perioadele cu Mercur retrograd nu sunt favorabile noilor proiecte, marilor schimbări și deciziilor pe termen lung. Mercur retrograd aduce complicații, întârzieri și încurcături în domeniile pe care le patronează: comunicare, afaceri, călătorii.

Mercur va fi retrograd în perioada 26 iulie-18 august 2018.