Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 iulie Leu

oana-hanganu-horoscop-16-22-iulie-LEUHoroscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Leu vine cu vești bune în plan financiar. Astrele sunt de partea Leilor chiar de luni, când Luna va acționa în echipă cu Micul Benefic Venus în ”casa Banilor” din astrograma lor.

Leii pot primi un job mai bun sau o mărire de salariu dar toate acestea vor cere foarte multe responsabilități și, pentru unii nativi, sacrificii. Iar sacrificiile vor însemna mai puțin timp petrecut alături de cei dragi.

De miercuri, 18 iulie, Luna ajunsă în zodia Balanței va favoriza comunicarea în cuplu, iar în plan profesional, le va aduce nativilor nu doar succes, ci și profit.

Ziua de joi va fi una specială, cu mari șanse de a semna un contract avantajos ori de a primi o ofertă foarte bună. Atunci, Luna va fi în armonie cu planeta Comunicării și Afacerilor, aflată în zodia Leu.

De vineri, 20 iulie, Luna va acționa în sectorul Familiei din astrograma Leilor, acolo unde se află și Marele Benefic Jupiter, aducîndu-le noroc nativilor care se mută în casă nouă sau celor care vor să investească în locuința lor.
Weekend-ul va fi norocos pentru căsătorii sau alte evenimente de familie.

 Săptămâna 16-22 iulie 2018 nu este marcată de evenimente astrale importante, dar zodiile nu sunt lipsite de șanse și  toate oportunitățile care apar trebuie fructificate la maximum!

În următoarea săptămână, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu, zodie în care se află și Nodul Nord, legat de karmă și destin.
Așa cum se știe, perioadele cu Mercur retrograd nu sunt favorabile noilor proiecte, marilor schimbări și deciziilor pe termen lung. Mercur retrograd aduce complicații, întârzieri și încurcături în domeniile pe care le patronează: comunicare, afaceri, călătorii.

Mercur va fi retrograd în perioada 26 iulie-18 august 2018.