Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 17 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-17-iulieHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 17 iulie 2018. Astrele au pregătit o zi perfectă pentru cei care s-au săturat să stea ”în umbra” șefilor sau a colegilor și, în ciuda performanțelor, să fie mereu ”pe locul doi” sau să se mulțumească doar cu vorbe de apreciere.

E o zi perfectă pentru schimbare de atitudine, iar, în cazul multora dintre noi, ambiția personală va lua locul ”spiritului de echipă” care nu a adus beneficii decât pentru alții.
Este o zi foarte bună pentru cei care sunt conștienți de valoarea muncii lor și vor ca aceasta să fie recunoscută și răsplătită corespunzător.

În unele firme se vor petrece importante schimbări de structură, de ”organigramă”, iar unii șefi vor fi înlocuiți în mod neașteptat, de persoane cărora, până acum, nimeni nu le dădea mari șanse. Nu pentru că n-ar fi fost bine pregătite, ci pentru că toată lumea se obișnuise ca ele să muncească, să ajute, să se implice și să rezolve, discret, probleme de care ar fi trebuit să se ocupe altcineva.

Toate acestea sunt favorizate de aspectul armonios pe care Luna aflată în zodia Fecioarei îl formează cu Pluton, planeta Transformării, aflată în Capricorn, zodia care patronează printre altele, și structura sau regulamentul de ordine interioară dintr-o companie.

Un alt aspect important este și cel format de Lună cu Soarele aflat în zodia Rac, un aspect care încurajează spiritul critic dar exprimat într-o manieră ”constructivă”.

Ce anunță horoscopul zilei de 17 iulie 2018  pentru zodii:

BERBEC
Berbecii pot obține o promovare sau măcar o promisiune fermă din partea șefilor în această direcție. Familia este un puternic sprijin emoțional pentru nativi și, astfel, mulți dintre ei vor avea curajul să își riște actuala situație profesională, cerând, la job, ceea ce li se cuvine. Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

TAUR
Taurii îndrăgostiți își iau inima în dinți și, chiar cu riscul de a fi respinși, spun ce au pe suflet. În cuplu, se pot clarifica lucrurile sau pot anula tensiunile ori, în cazul celor fără probleme, se pot schimba planurile pentru perioada imediat următoare. Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

GEMENI
Gemenii sunt preocupați de problemele financiare ale unei rude. S-ar putea să renunțe la niște cumpărături care nu erau urgente, pentru a plăti cuiva drag o factură, o rată sau vreo taxă. Ori, în familie, discută despre investiții importante pentru casă. Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

RAC
Racii singuri își doresc mai mult decât oricând un partener de suflet, iar cei îndrăgostiți se gândesc la oficializarea relației. Pentru cei căsătoriți, ziua vine cu surprize plăcute, chiar dacă s-ar putea ca nativii să fie ”cuprinși” de spiritul critic adus de Luna în zodia Fecioară. Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

LEU
Leii cer să fie recompensați corect pentru succesul de până acum sau renunță la o echipă în care li se încredința, mai mereu, cel mult ”locul doi”. Ziua este foarte bună și pentru Leii care susțin interviuri de angajare sau așteaptă rezultatul unei competiții. Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

FECIOARĂ
Fecioarele  sunt direct vizate de aspectele astrale formate de Lună pentru că aceasta acționează în zodia lor și le face mai critice, dar și mai ambițioase. În echipă, Fecioarele refuză atribuțiile care nu apar în fișa postului sau au curajul să își critice șefii pentru deciziile greșite. Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

BALANȚĂ
Balanțele renunță la idealism în relațiile de muncă și încep să-și ”amintească” faptul că job-ul nu este afacerea lor personală, că echipa din care fac parte nu este ”a doua familie” și că trebuie să fie plătite inclusiv pentru ideile care aduc soluții, profit și succes în companie. Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

SCORPION
Scorpionii pot obține un job în străinătate sau într-o companie străină, cu ajutorul unui prieten. Mulți nativi care au, deja, un job, se vor înscrie la cursuri care, în viitorul apropiat, îi vor ajuta să obțină un job la care visează de mult timp sau să-și înceapă propria afacere. Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

SĂGETĂTOR
Săgetătorii au șanse mari să obțină o finanțare pentru un proiect profesional, un credit bancar  sau un împrumut de la un prieten. Important este ca, după ce vor primi banii, să nu uite de prioritățile reale și să nu se grăbească să cumpere ”ceva frumos” pentru cineva drag. Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

CAPRICORN
Capricornii sunt în atenția astrelor și astăzi își pot schimba atitudinea în relația sentimentală sau într-o relație de colaborare. Sunt mult mai fermi și impun noi reguli sau limite, iar dacă ajung la convingerea că relația nu mai are șanse, au puterea să renunțe, fără ezitare, la tot.  Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

VĂRSĂTOR
Vărsătorii rezolvă niște ”restanțe financiare”, cum ar fi plata unui impozit sau discută cu partenerul de viață despre modul în care bugetul familiei ar putea fi suplimentat. În cazul nativilor care au afaceri, astrele recomandă mai multă atenție și renunțarea la încrederea exagerată în parteneri. E o zi bună pentru verificarea tuturor actelor firmei! Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

PEȘTI
Peștii pot avea surprize în plan sentimental, cum ar fi încercarea unei foste iubiri de a reveni în viața lor,  situație care le tulbură liniștea și poate pune în pericol actuala relație. Sau, în cuplu, se pot rediscuta planurile pe termen lung, inclusiv cele legate de un copil. Citește și horoscopul săptămânii pentru zodia ta!

Citește și Horoscopul norocului!

oana-horoscop-vibratia-zilei-17-iulie.jpg