Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 19 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-19-iulieHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 19 iulie 2018. Luna în armonie cu Mercur ne face mai înțelegători, dar și mai vorbăreți și unii dintre noi ar putea chiar să povestească un pic prea mult despre partener, despre relație și despre viața lor fericită sau despre planurile de viitor în plan profesional.De aici, riscul ca invidia altor persoane sau doar propria indiscreție să atragă ghinionul!

Călătoriile, negocierile, întâlnirile în interes profesional sau distracția și relaxarea alături de prieteni sunt, de asemenea, favorizate de aspectele astrale ale zilei.  Cel mai important este format de Lună, aflată în Balanță (zodia Parteneriatelor) și Mercur (planeta Comunicării) care se află în zodia Leu. Este un aspect armonios, care ne poate face ziua mai ușoară.

 

Ce anunță horoscopul zilnic pentru toate zodiile:

BERBEC
Berbecii fac declarații iar în caz că abia s-au îndrăgostit, fac primul pas în relația cu persoana iubită. Aceștia din urmă trebuie, totuși, să își ”dozeze” entuziasmul pentru a nu-și copleși (sau ”speria”) partenerul.

TAUR
Taurii primesc vești importante despre sănătatea cuiva drag sau încep să acorde o mai mare atenție propriei sănătăți și dietei. La serviciu, se pregătesc schimbări care ți vor viza în mod direct.

GEMENI
Gemenii se îndrăgostesc la locul de muncă sau se bucură de sprijin neașteptat din partea unui coleg. În cuplu, cuvintele de iubire sunt la mare preț și anulează eventuale tensiuni sau suspiciuni.

RAC
Racii sărbătoresc ceva sau pur și simplu vor să facă o surpriză celor din familie, așa că bugetul personal poate fi dat peste cap. Dar asta nu-i deranjează. Mai importantă este să-i vadă pe alții fericiți.

LEU
Leii sunt puși pe distracție, călătoresc sau își sună toate rudele și toți prietenii și ”pun țara la cale”. Ziua este foarte bună și pentru cei care negociază un contract sau merg să cumpere ceva de valoare.
FECIOARĂ
Fecioarele recuperează o datorie sau primesc un bonus la serviciu. În cuplu sunt posibile mici tensiuni dacă nativii se vor plânge că partenerul nu câștigă destui bani sau că acesta este prea cheltuitor.

BALANȚĂ
Balanțele trebuie să își facă mai mult timp pentru prieteni, chiar dacă astăzi au multe pe cap și ar prefera ca, după serviciu, să meargă acasă și să se odihnească. Ziua este bună și pentru noi planuri de viitor.

SCORPION
Scorpionii primesc vești bune legate un job pentru care au ”candidat. Relațiile cu șefii sunt foarte bune, dar tendința unora dintre nativi de a deveni prea familiari cu aceștia poate provoca, astăzi, probleme.

SĂGETĂTORII
Săgetătorii și aleg destinația pentru (încă o) vacanță sau chiar pleacă într-o călătorie. Sau își fac noi prieteni, iar mulți dintre aceștia sunt din străinătate. Cei singuri se pot îndrăgosti de un coleg de muncă sau de școală.

CAPRICORN
Capricornii sunt lăudați și încurajați cu promisiuni legate de promovare sau o mărire de salariu. Ar prefera ceva concret, dar e bine să nu forțeze nota. Astfel, promisiunile se vor concretiza mai curând decât se așteaptă.

VĂRSĂTORI
Vărsătorii discută cu un colaborator despre viitorul unui proiect sau, în cuplu se discută despre viitorul relației. Atenție: cu planeta Războiului în zodia lor, Vărsătorii pot face afirmații pe care le vor regreta ulterior!

PEȘTI
Peștii primesc bani sau găsesc o nouă sursă devenit. Cel mai bine ar fi să se orienteze către un hobby care le poate aduce, în viitorul apropiat, mulți bani. Important este să nu discute cu multă lume despre planurile lor.

Citește și horoscopul săptămânii!

oana-horoscop-vibratia-zilei-19-iulie