Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 20 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-20-iulieHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 20 iulie 2018. Luna intră în zodia Scorpion și aduce nu doar un plus de senzualitate și pasiune în relații, ci și un plus de gelozie.
În plan profesional, armonia dintre Lună și Saturn, planeta Responsabilității, îi va ajuta pe cei serioși să își atingă obiectivele și să fie recompensați pentru activitatea lor.
Dar, aspectul tensionat dintre Lună și Marte retrograd este o atenționare: dorința unora de a fi originali, cu orice preț, la serviciu sau prea independenți în relații poate provoca tot felul de probleme!

Ce anunță horoscopul zilei de 20 iulie 2018 pentru toate zodiile:

BERBEC
Berbecii au noroc. Prima parte a zilei este potrivită pentru discuții cu șefii, legate de salariu și prime, iar seara, pentru întâlniri pline de pasiune. În unele cupluri, însă, gelozia nativilor poate provoca tensiuni.

TAUR
Taurii pot avea o zi excelentă pentru că Luna și Marele Benefic Jupiter vor acționa în sectorul Mariajului din astrograma lor. Nativii singuri se pot îndrăgosti de persoane speciale, originale și independente.

GEMENII
Gemenii pot câștiga un premiu în urma unei competiții la care se înscriu mai mult din dorința de a-și încerca norocul. În plan personal, Gemenii investesc în propria imagine sau în sănătatea personală.

RAC
Racii pot primi vești legate de o sarcină sau de nașterea unui copil. Sau nativii se vor simți mai responsabili față de partener și se vor implica mai mult în chestiunile zilnice, administrative, gospodărești.

LEU
Leii pot face schimbări de ”decor” în casă ori pleacă, împreună cu   partenerul, într-o scurtă vacanță, la părinți. Sau Luna aflată în Scorpion îi face mai nostalgici și mai dornici să rezolve problemele rudelor.

FECIOARĂ
Fecioarele petrec o dimineață frumoasă în compania copiilor, dar pentru nativii care lucrează, asta înseamnă, de fapt, convorbiri nesfârșite la telefon, cu cei mici. Atenție, șefii nu vor fi încântați de acest lucru!

BALANȚĂ
Balanțele cumpără ceva pentru părinți sau le fac o vizită neașteptată. Unii nativi găsesc, astăzi, casa ideală, în care vor să se mute cât mai curând. Dar, banii nu ajung și, de aici, pot izbucni tensiuni, trecătoare, în cuplu.

SCORPION
Scorpionii își pot rezolva mult mai ușor problemele personale și, în relațiile de orice fel, obțin mai rapid ceea ce își doresc. Luna și Marele Benefic Jupiter acționează în zodia lor și îi sprijină în orice demers.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii primesc bani pentru un proiect mai vechi sau sunt recompensați pentru ajutorul dat cuiva în trecut. Unii nativi obțin un nou job, care le va permite să își pună, mai bine, în valoare pregătirea sau talentul.

CAPRICORN
Capricornii sunt înconjurați de prieteni, și acasă, și la serviciu. Sau aceasta va fi senzația pe care o vor avea pentru că toată lumea se va grăbi să le dea o mână de ajutor sau își va face timp să îi asculte.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii trebuie să se concentreze pe viața profesională pentru că Luna și Marele Benefic Jupiter acționează în sectorul Carierei din astrograma lor. Chiar și cei aflați în vacanță pot primi vești sau oferte importante.

PEȘTI
Peștii pleacă într-o călătorie pe care au tot amânat-o din diferite motive sau se întâlnesc, prin intermediul prietenilor, cu persoane de la care au ce învăța sau care îi vor sprijini în viitorul apropiat, în carieră.

oana-horoscop-vibratia-zilei-20 iulie