Horoscop Oana Hanganu pentru weekend-ul 21-22 iulie

oana-hanganu-horoscop-weekend-21-22-iulieHoroscop Oana Hanganu pentru weekend-ul 21-22 iulie 2018. O zodie face rost de bani pentru o urgență, alta se ceartă cu partenerul din cauza banilor. O zodie pleacă în vacanță cu familia, iar alta trebuie să meargă la serviciu. Află care zodii sunt favorizate de astrele la sfârșit de săptămână!

BERBEC
Berbecii reușesc să facă rost de banii necesari pentru a rezolva o problemă urgentă sau pentru a nu rata o promoție. În plan sentimental, se anunță schimbări, în special pentru nativii singuri.

TAUR
Taurii au parte de un weekend frumos în doi, dacă renunță la orgolii și încăpățânare sau dacă nu petrec prea mult timp cu prietenii, uitând de planurile făcute cu familia.

GEMENII
Gemenii își iau încă un job sau lucrează și în weekend,  pentru s-și suplimenta veniturile. Au multe de făcut, dar ar trebui să se odihnească și să nu-și neglijeze sănătatea.

RAC
Racii pleacă în călătorie cu familia și se distrează de minune. Cei singuri își pot întâlni sufletul-pereche fie la o petrecere, fie în timpul vacanței în care pleacă însoțiți de prieteni.

LEU
Leii se mută în casă nouă, se căsătoresc sau sunt invitați la un eveniment de familie. Weekend-ul este foarte potrivit și pentru vizite la rude sau lucrări de redecorare a locuinței.

FECIOARĂ

Fecioarele au oaspeți și își petrec weekend-ul în compania acestora, spre nemulțumirea prietenilor care aveau alte planuri. În plus, relațiile și comunicarea nativilor cu copiii sunt excelente.

BALANȚĂ
Balanțele  își  exprime sentimentele într-un mod creativ și original iar cele singure dar îndrăgostite, își iau în inima în dinți și fac declarațiile care pot marca începutul unei relații.

SCORPION
Scorpionii primesc  bani  sau obiecte de valoare pentru casă, de la cineva din familie. În plan sentimental, se anunță schimbări pozitive pentru nativii singuri. Schimbări pot să apară și în cuplu.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii care merg la serviciu vor fi remarcați de șefi, iar cei care au afaceri pe cont propriu vor avea succes neașteptat. Weekend-ul este norocos și pentru cei care au examene de dat.

CAPRICORN
Capricornii discută cu prietenii despre planurile personale de viitor și asta-i ajută să rămână cu picioarele pe pământ. În discuții, prietenii vor pune accent pe resursele reale de care nativii dispun.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii promovează un examen sau au succes în plan profesional. În familie, pot să apară motive de nemulțumire din cauza banilor, Mai exact, din cauza cheltuielilor făcute de partener.

PEȘTI
Peștii își pot îndeplini visul de a călători sau de a se stabili în străinătate. În plan personal, trebuie să își facă timp pentru rude, așa cum le cere Luna aflată în sectorul Familiei din astrogramă.

Citește și Horoscopul norocului!