Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 iulie 2018, Balanță

oana-hanganu-horoscop-23-29-iulie-BALANTAHoroscopul săptămânii 23-29 ulie 2018 pentru zodia Balanță pune accent pe relațiile nativilor cu prietenii și cu rețeaua profesională din care fac parte și le recomandă acestora să își facă planuri realiste de viitor. De luni, 23 iulie și până în 22 august, Soarele se va afla în zodia Leu și va acționa în ”casa Prietenilor” din astrograma Balanțelor, sector care se referă și la rețeaua profesională, și la prezența online și la planurile de viitor.

Aceste planuri ar trebui să fie clar stabilite înainte de 26 iulie, când Mercur, planeta Comunicării și a afacerilor, va intra în mișcare retrogradă în zodia Leu. Tranzitul retrograd al lui Mercur va avea și efecte pozitive pentru că le poate ajuta pe Balanțe să reia legătura cu foști prieteni sau colaboratori sau să își relanseze proiecte personale.

Vineri, 27 iulie, va fi Lună Plină în zodia Vărsător, un eveniment cu impact puternic asupra vieții sentimentale și a relațiilor nativilor cu proprii copii.
Luna Plină poate aduce motive de împlinire în plan sentimenta sau vești bune pentru nativii care își doresc să devină părinți, dar și motive de mulțumire și mândrie pentru nativii care au, deja, copii.
Luna Plină de vineri poate aduce oportunități sentimentale pentru nativii singuri, dar și oportunități profesionale pentru Balanțele care lucrează în domenii în care își pot pune în valoare creatvitatea.

În weekend, unele Balanțe se pot certa cu părinții din cauza „alegerilor sentimentale” sau a altor decizii personale cu care familia nu este de acord sau în cuplu pot să apară discuții tensionate legate de investiții în casă ori de cumpărarea unui noi locuințe.

 

oana-hanganu-horoscop-facebook-pozaTE INVIT PE PAGINA MEA DE FACEBOOK!
Dacă îți place, ar fi minunat să o apreciezi! Fiecare ”Like”/”Îmi place” este foarte important! Dacă nu iți place, aștept, cu interes critici și sugestii pe care mi le poți  trimite prin formularul de la secțiunea Contact. Iți mulțumesc!
Pentru pagina de Facebook, click aici!