Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 iulie 2018, Berbec

oana-hanganu-horoscop-23-29-iulie-BERBECHoroscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Berbec anunță posibile schimbări majore în viața sentimentală a nativilor, începând chiar de luni.  De luni, 23 iulie, Soarele acționează în ”casa Iubirii” din astrograma Berbecilor, unde se află și Nodul Nord, legat de karmă și destin, aducându-le nativilor singuri șansa de a-și întâlni adevăratul suflet-pereche.


Pentru cei care au, deja, o relație, prezența Soarelui în zodia Leu înseamnă mai multă afecțiune în cuplu, iar pentru cei care își doresc să devină părinți, șansa de a-și vedea visul cu ochii.
Prezența Soarelui în zodia Leu înseamnă și relații foarte bune cu copiii, pentru că, în astrologie, ”casa ­­­­­­­Iubirii” se referă și la copii.

Ziua de miercuri, 25 iulie, poate aduce tensiuni în familie, din cauza unor cheltuieli neprevăzute, iar de joi, nativii trebuie să își ”pondereze” orgoliul și impulsivitatea, pentru că planeta comunicării, Mercur, intră în mișcare retrogradă în zodia Leu.

Vineri, 27 iulie, va fi Lună Plină în zodia Vărsător, însoțită de eclipsă de o Lună. Acest eveniment astral îi va ajuta pe nativi să afle adevărul despre prieteni și chiar să renunțe la unii dintre ei, dar în același timp, îi va ajuta să își revizuiască planurile pe termen lung și să renunțe la proiectele nerealiste.

Weekend-ul poate veni cu noi oferte de muncă, dar și cu posibile tensiuni în cuplu din cauza unor prieteni sau din cauza diferenței de opinii privind viitorul relației sau chiar din cauza copiilor.

oana-hanganu-horoscop-facebook-pozaTE INVIT PE PAGINA MEA DE FACEBOOK!
Dacă îți place, ar fi minunat să o apreciezi! Fiecare ”Like”/”Îmi place” este foarte important! Dacă nu iți place, aștept, cu interes critici și sugestii pe care mi le poți  trimite prin formularul de la secțiunea Contact. Iți mulțumesc!
Pentru pagina de Facebook, click aici!