Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 iulie 2018, Capricorn

oana-hanganu-horoscop-23-29-iulie-CAPRICORNHoroscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Capricorn anunță o perioadă norocoasă în plan financiar. Din 23 iulie și până în 22 august, Soarele se va afla în zodia Leu și va acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Capricornilor, alături de Mercur, planeta Afacerilor și de Nodul Nord, legat de karmă și destin.

În acest context, mulți Capricorni se vor întâlni cu persoane generoase și dispuse să le finanțeze ideile, proiectele, acțiunile și să îi ajute să-și schimbe viața cu adevărat.
Prezența planetelor Saturn și Pluton în zodia lor poate aduce situații complicate, care cer seriozitate, maturitate și responsabilitate, iar unele decizii vor fi greu de luat, însă nativii se vor bucura de sprijinul necesar, la momentul potrivit. De asemenea, Capricornii care au nevoie de credite sau burse de studii sau altfel de finanțări vor primi răspunsul sperat.

Totuși, din data de 26 iulie, Mercur va intra în mers retrograd și, până în august, va produce încurcături și probleme în domeniile pe care le patronează. Astfel, s-ar putea ca banii pe care se bazează Capricornii să ajungă cu întârziere, la bancă să li se solicite acte suplimentare pentru care va fi nevoie de multă alergătură sau unii nativi vor rătăci documente importante. Mercur retrograd le cere să aibă răbdare și să nu renunțe la primul eșec.

Și, în ciuda unor încurcături, norocul le va surâde nativilor Capricorn. Luna Plină din 27 iulie va avea loc în zodia Vărsător și în ”casa Banilor” din astrograma lor, aducându-le oportunități financiare sau recompense pentru activități din trecut.­
Importantă va fi și prezența planetei Marte în zodia Vărsător, care îi va ajuta pe Capricorni să își apere mai eficient interesele.

Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios format de Micul Benefic Venus și planeta Pluton, aspect care aduce mai mult echilibru în viața nativilor.

 

oana-hanganu-horoscop-facebook-pozaTE INVIT PE PAGINA MEA DE FACEBOOK!
Dacă îți place, ar fi minunat să o apreciezi! Fiecare ”Like”/”Îmi place” este foarte important! Dacă nu iți place, aștept, cu interes critici și sugestii pe care mi le poți  trimite prin formularul de la secțiunea Contact. Iți mulțumesc!
Pentru pagina de Facebook, click aici!