Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 iulie 2018, Fecioară

oana-hanganu-horoscop-23-29-iulie-FECIOARAHoroscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Fecioară anunță o perioadă destul de dificilă pentru nativi pentru că Mercur, planeta care îi patronează, va intra în mișcare retrogradă în ”casa Trecutului și a secretelor din astrograma lor”. 

În același sector din astrogramă va acționa și Soarele, chiar de luni, 23 iulie. Astfel, următoarea perioadă va fi mai potrivită pentru rezolvarea unor restanțe decât pentru demararea de noi proiecte, iar în plan sentimental, sunt posibile schimbări neașteptate, cum ar fi revenirea la foste iubiri sau relații.

Pentru cuplurile ”cu vechime”, ziua de marți poate veni cu probleme de comunicare sau cu dezamăgiri, pentru că planeta Iubirii, aflată în zodia Fecioară, va forma un aspect tensionat cu Neptun, planeta Iluziilor și deziluziilor, aflată în sectorul Mariajului.

Joi, 26 iulie, va începe tranzitul retrograd al planetei Mercur, tranzit care va dura până în 18 august dar care le va ajuta pe Fecioare să se împace cu foști prieteni, să refacă vechi relații sau colaborări sau relanseze afaceri și proiecte personale.

Vineri, 27 iulie, va fi Lună Plină în zodia Vărsător, însoțită de o eclipsă de Lună. Luna Plină va avea loc în ”casa Profesiei” din astrograma Fecioarelor și le va aduce nativilor fie motive de mulțumire și recompense, fie le va da puterea de a renunța la o colaborare în care nu se simt apreciați corect.

În weekend, armonia dintre Venus, planeta Iubirii și Pluton, planeta Transformării, va influența în mod pozitiv viața sentimentală a Fecioarelor. Cele singure se pot îndrăgosti, dar pentru că planeta care le patronează și planeta care le guvernează sectorul Mariajului sunt în mers retrograd, e bine să nu își facă iluzii prea devreme.

 

oana-hanganu-horoscop-facebook-pozaTE INVIT PE PAGINA MEA DE FACEBOOK!
Dacă îți place, ar fi minunat să o apreciezi! Fiecare ”Like”/”Îmi place” este foarte important! Dacă nu iți place, aștept, cu interes critici și sugestii pe care mi le poți  trimite prin formularul de la secțiunea Contact. Iți mulțumesc!
Pentru pagina de Facebook, click aici!