Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 iulie 2018, Gemeni

oana-hanganu-horoscop-23-29-iulie-GEMENIHoroscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Gemeni le recomandă nativilor să profite de primele 3 zile, când Mercur și Soarele vor acționa în ”casa Comunicării” din astrograma lor, aducându-le noroc în afaceri și călătorii.

Soarele va acționa în ”casa Comunicării” din astrograma Gemenilor din 23 iulie până în 22 august, când se va afla în zodia Leu. În aceeași zodie se va afla și Mercur, planeta care îi patronează pe Gemeni.

Dar, din 26 august, Mercur își va începe tranzitul retrograd și va produce încurcături și probleme în domeniile pe care le patronează, iar Gemenii vor fi afectați în mod special de acesta. După data de 26 iulie și până în a doua decadă a lunii august, Gemenii ar trebui să nu înceapă noi afaceri și să își pregătească atent fiecare călătorie.

Din fericire, și în această săptămână, Venus, planeta Iubirii, va acționa în sectorul Familiei din astrograma lor, așa că nativii se vor bucura de sprijinul celor dragi în orice situație.

Vineri, 27 iulie, va fi Lună Plină în zodia Vărsător, însoțită de eclipsa de Lună. Gemenii care călătoresc trebuie să fie atenți la detalii, să evite problemele cu autoritățile și să se înarmeze cu răbdare pentru că se pot confrunta cu tot felul de situații neprevăzute.

Dar aceeași Lună Plină îi poate ajuta pe nativi să primească informații importante care să le schimbe planurile pe termen lung sau strategiile personale.

În weekend, Gemenii vor beneficia de generozitatea unei rude apropiate care le va plăti niște facturi sau taxe ori îi va împrumuta cu banii necesari pentru un proiect personal.

 

oana-hanganu-horoscop-facebook-pozaTE INVIT PE PAGINA MEA DE FACEBOOK!
Dacă îți place, ar fi minunat să o apreciezi! Fiecare ”Like”/”Îmi place” este foarte important! Dacă nu iți place, aștept, cu interes critici și sugestii pe care mi le poți  trimite prin formularul de la secțiunea Contact. Iți mulțumesc!
Pentru pagina de Facebook, click aici!