Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 iulie 2018, Pești

oana-hanganu-horoscop-23-29-iulie-PEȘTIHoroscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Pești anunță o perioadă norocoasă în plan sentimental, dar și schimbări importante în plan profesional.
Venus, planeta Iubirii, se va afla, și în această săptămână, în sectorul Mariajului din astrogramă, iar sâmbătă, va forma un aspect armonios cu Pluton, planeta Transformării, favorizând deciziile cu impact pe termen lung în plan personal și relațional.

Până atunci, Soarele aflat în zodia Leu (din 23 iulie până în 18 august) va aduce succes și oportunități în plan profesional pentru că va acționa chiar în sectorul Profesiei din astrograma Peștilor.
În același timp, Soarele aflat în Leu va amplifica dorința Peștilor de a arăta perfect și de a avea grijă de sănătatea lor.

Ziua de marți vine cu o atenționare pentru Pești: opoziția dintre Venus și planeta Iluziilor, Neptun, poate aduce dezamăgiri dacă nativii își idealizează partenerul sau încearcă să grăbească lucrurile într-o relație.

Joi, 24 iulie, planeta Mercur va intra în mișcare retrogradă în sectorul profesional din astrograma Peștilor, recomandându-le acestora mai multă prudență la serviciu, discreție în relațiile cu colegii și răbdare în îndeplinrea sarcinilor, precum și mai mare atenție la detalii.

Vineri, 27 iulie, va fi Lună Plină în zodia Vărsător, însoțită de eclipsă de Lună. Luna Plină de vineri îi poate ajuta pe  nativii Pești să se detașeze de amintiri, relații sau speranțe fără rost.

Weekend-ul poate aduce lămuriri în cuplu, declarații de iubire, dar și puterea de a evalua corect situația și de a alege drumul bun și planurile de viitor. Toate acestea sunt favorizate de aspectul armonios format de Venus, planeta Iubirii și Pluton, planeta Transformării.

 

oana-hanganu-horoscop-facebook-pozaTE INVIT PE PAGINA MEA DE FACEBOOK!
Dacă îți place, ar fi minunat să o apreciezi! Fiecare ”Like”/”Îmi place” este foarte important! Dacă nu iți place, aștept, cu interes critici și sugestii pe care mi le poți  trimite prin formularul de la secțiunea Contact. Iți mulțumesc!
Pentru pagina de Facebook, click aici!