Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 iulie 2018, Rac

oana-hanganu-horoscop-23-29-iulie-RACHoroscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Rac anunță noroc în plan financiar începând de luni. Atunci, Soarele va intra în zodia Leu și în ”casa Banilor” din astrograma Racilor, alăturându-se planetei Afacerilor, Mercur. Racii trebuie să profite de conjunctura favorabilă care va dura până joi!

Joi, 26 iulie, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în același sector din astrogramă, iar Racii se pot aștepta la întârzieri în primirea unor bani sau la încurcături în efectuarea unor plăți, De aceea, este bine  să păstreze toate chitanțele pentru plățile făcute în perioada 26 iulie-18 august (cât durează tranzitul retrograd al lui Mercur).

În plan sentimental, însă, Marele Benefic Jupiter le va purta noroc pentru că va rămâne în casa Iubirii până în luna noiembrie. În plus, Venus, planeta Iubirii, aflată în sectorul Comunicării, îi va ajuta pe nativi să-și exprime sentimentele și să rezolve mai ușor eventualele probleme din cuplu.

Vineri, 27 iulie, va fi Luna Plină. Aceasta va fi însoțită de eclipsa de Lună și va avea loc în ”casa Banilor altora” din astrograma Racilor.
Această Lună Plină poate veni vești importante legate de veniturile partenerului de viață sau chiar cu noi oferte sau cu oportunități de afaceri. Pentru ultima variantă, e bine ca nativii să aștepte a doua decadă a lunii august, când Mercur, planeta Afacerilor, va reveni la mersul direct.

Această Lună Plină poate influența și viața personală a nativilor Rac, aducând mai multă pasiune sau spirit de aventură.

Weekend-ul va fi potrivit pentru consolidarea relației de iubire, pentru distracție alături de copii sau pentru exprimarea creativității prin proiecte personale sau hobby-uri ce pot deveni, în timp, surse suplimentare de venit.

 

oana-hanganu-horoscop-facebook-pozaTE INVIT PE PAGINA MEA DE FACEBOOK!
Dacă îți place, ar fi minunat să o apreciezi! Fiecare ”Like”/”Îmi place” este foarte important! Dacă nu iți place, aștept, cu interes critici și sugestii pe care mi le poți  trimite prin formularul de la secțiunea Contact. Iți mulțumesc!
Pentru pagina de Facebook, click aici!