Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 iulie 2018, Săgetător

oana-hanganu-horoscop-23-29-iulie-SAGETATORHoroscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Săgetător anunță interes sporit pentru călătorii și studiu, dar și susținere și apreciere din partea unor persoane importante și o posibilă idilă la locul de muncă. Din 23 iulie și până în 22 august, Soarele se va afla în zodia Leu, alături de Mercur, planeta Călătoriilor și a afacerilor, dar și de Nodul Nord, legat de karmă și destin.

În acest context, foarte mulți Săgetători vor fi interesați să lucreze, să călătorească ori să se stabilească în străinătate, iar unii dintre ei își vor întâlni, în acest fel, și sufletul-pereche.

Din 26 iulie, însă, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu și, până în 18 august, va provoca probleme în domeniile pe care le patronează (călătorii, comunicare, comerț etc). Din acest motiv, Săgetătorii care pleacă la drum trebuie să își pregătească foarte bine călătoriile.
Mercur retrograd va fi, însă, un aliat pentru nativii care doresc să reia niște cursuri sau să se împace cu cineva.

În plan sentimental, Venus aflată în ”casa Carierei”  poate unii aduce o idilă la serviciu.

Vineri,  27 iulie, va fi Lună Plină, însoțită de eclipsă de Lună,  în sectorul Comunicării din astrograma Săgetătorilor. Luna Plină va accentua interesul pentru călătorii și dorința de comunicare și socializare a nativilor, dar va aduce și riscul unor neînțelegeri și indiscreții.
Din acest motiv, în această perioadă, Săgetătorii sunt sfătuiți să își aleagă cu mare grijă temele de discuție și partenerii de dialog.

Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios format de Micul Benefic Venus și planeta Pluton, aflată în ”casa Banilor” din astrograma Săgetătorilor, aspect care anunță șanse de câștig sau oferte avantajoase.

 

oana-hanganu-horoscop-facebook-pozaTE INVIT PE PAGINA MEA DE FACEBOOK!
Dacă îți place, ar fi minunat să o apreciezi! Fiecare ”Like”/”Îmi place” este foarte important! Dacă nu iți place, aștept, cu interes critici și sugestii pe care mi le poți  trimite prin formularul de la secțiunea Contact. Iți mulțumesc!
Pentru pagina de Facebook, click aici! ­