Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 iulie 2018, Scorpion

oana-hanganu-horoscop-23-29-iulie-SCORPIONHoroscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Scorpion anunță 3 zile de succes și mari oportunități profesionale, urmate de o perioadă în care atenția nativilor trebuie să se îndrepte spre problemele de familie.

De luni, 23 iulie și până în 22 august, Soarele se va afla în zodia Leu și va acționa în sectorul Carierei din astrograma Scorpionilor, alături de Mercur, planeta Afacerilor și Nodul Nord, legat de karmă și destin. Foarte mulți nativi se vor îndrepta, în această perioadă, spre adevărata menire și își vor construi cariera pe care au visat-o cândva.

Dar, între 26 iulie și 18 august, planeta Mercur va fi în mișcare retrogradă în zodia Leu. Acest tranzit retrograd favorizează refacerea unor proiecte sau reluarea unor colaborări, dar le cere nativilor să amâne lansarea de noi afaceri sau noi colaborări.

Vineri, 27 iulie, va fi Lună Plină în zodia Vărsător, zodie în care se află Nodul Sud, un alt pilon al Axei Destinului, dar și Marte, acum retrograd. Această ”conjunctură astrală” va îndrepta atenția Scorpionilor spre familie și îi va ajuta să clarifice situații care, până acum, au fost lăsate ”în coadă de pește” sau le va da puterea să ia decizii cu impact major și asupra lor, dar și asupra membrilor familiei.

Unii Scorpioni se vor muta în casă nouă, alții se vor stabili în altă țară sau în altă localitate și asta va presupune despărțirea de familie. Unii Scorpioni vor rezolva probleme legate de o moștenire, în timp ce alții vor decide că e mai bine să renunțe la mariaj.

Vor fi, însă, și mulți nativi care nu vor lua decizii chiar atât de importante, dar vor deveni mai atenți la nevoile celor dragi.

În weekend, discuția cu un prieten foarte bun îi poate ajuta pe Scorpioni să își limpezească gândurile și să își recapete liniștea.

oana-hanganu-horoscop-facebook-pozaTE INVIT PE PAGINA MEA DE FACEBOOK!
Dacă îți place, ar fi minunat să o apreciezi! Fiecare ”Like”/”Îmi place” este foarte important! Dacă nu iți place, aștept, cu interes critici și sugestii pe care mi le poți  trimite prin formularul de la secțiunea Contact. Iți mulțumesc!
Pentru pagina de Facebook, click aici!