Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 iulie 2018, Taur

oana-hanganu-horoscop-23-29-iulie-TAURHoroscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Taur anunță relații excelente cu familia, succes în afaceri de familie și noroc pentru nativii care își caută jumătatea.
De luni, 23 iulie, Soarele va acționa în sectorul Familiei din astrograma Taurilor, ajutându-i pe aceștia să găsească mult mai ușor soluții pentru probleme ”casnice”sau să își cumpere ori să închirieze locuința dorită.

Dar miercuri, 25 iulie, atitudinea nativilor poate provoca tensiuni în familie sau aceștia trebuie să renunțe la planurile personale pentru a ajuta o rudă aflată în impas.

De joi, 26 iulie, Mercur retrograd în zodia Leu poate provoca probleme la drum pentru Tauri sau probleme de comunicare cu părinții sau alte rude apropiate ori încurcături în relația pe care o rudă foarte apropiată o are cu o instituție sau autoritate.

Vineri, 27, iulie va fi Lună Plină în Vărsător, zodie în care se află și Marte retrograd. Pentru Tauri, Luna Plină și eclipsa de Lună pot aduce schimbări în carieră.
Unii nativi vor renunța la o colaborare de care nu mai sunt mulțumiți sau vor avea discuții, deloc confortabile, cu șefii, încercând să impună alte reguli sau cerând să le fie recunoscute meritele.

În weekend, deciziile luate de nativii Taur în plan profesional pot provoca discuții ”furtunoase” în familie, mai ales dacă aceste decizii afectează, pentru moment, bugetul casei.

Dar, pentru nativii singuri, weekend-ul poate aduce și surprize plăcute. În plan sentimental! Cei care călătoresc se pot îndrăgosti, la prima vedere, de cineva din străinătate sau în timp ce se află în străinătate.

 

oana-hanganu-horoscop-facebook-pozaTE INVIT PE PAGINA MEA DE FACEBOOK!
Dacă îți place, ar fi minunat să o apreciezi! Fiecare ”Like”/”Îmi place” este foarte important! Dacă nu iți place, aștept, cu interes critici și sugestii pe care mi le poți  trimite prin formularul de la secțiunea Contact. Iți mulțumesc!
Pentru pagina de Facebook, click aici!