Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 iulie 2018, Vărsător

oana-hanganu-horoscop-23-29-iulie-VARSATORHoroscopul săptămânii 23-29 iulie 2018  pentru zodia Vărsător anunță o perioadă foarte importantă pentru mariaj sau pentru relațiile de colaborare și afaceri.
Prezența Soarelui în zodia Leu îndreaptă atenția nativilor spre relația de cuplu și colaborările profesionale pentru că dinamizează sectorul Parteneriatelor din astrograma lor.
Aici se află și Nodul Nord, legat de karmă și destin, dar și Mercur, planeta Comunicării. Această combinație astrologică  poate aduce schimbări majore în planul relațiilor și, pentru mulți nativi, poate însemna întâlnirea cu sufletul-pereche sau renunțarea la o relație care părea ”pe viață”.

Din 26 iulie, Mercur va intra în mișcare retrogradă până în 18 august și poate provoca probleme de comunicare în cuplu sau la locul de muncă, poate aduce încurcături în afaceri sau în călătorii, dar, în același timp, poate favoriza împăcarea ori detașarea de un fost partener, așa cum le cere, de altfel, Vărsătorilor, prezența Nodului Sud în zodia lor.

Decizii cu impact major se pot lua în jurul datei de 27 iulie, când va avea loc Luna Plină în zodia Vărsător. Nativii vor avea un puternic aliat pentru că în zodia lor se va afla și Marte, planeta Acțiunii, dar și a Războiului.
Luna Plină de vineri poate  fi un moment al adevărului și al secretelor aduse la lumină

În plan personal, importantă va fi și prezența planetei Venus în zodia Fecioară și în casa a VIII-a din astrograma Vărsătorilor.
Venus îi poate ajuta pe nativi să rezolve probleme legate de credite, taxe și impozite, dar în același timp, le poate aduce mai multă pasiune și aventură în viața sentimentală.

Iar aspectul armonios format de Venus cu planeta Pluton în ziua de sâmbătă va transforma sfârșitul de săptămână într-o perioadă incitantă și  norocoasă pentru Vărsători.

oana-hanganu-horoscop-facebook-pozaTE INVIT PE PAGINA MEA DE FACEBOOK!
Dacă îți place, ar fi minunat să o apreciezi! Fiecare ”Like”/”Îmi place” este foarte important! Dacă nu iți place, aștept, cu interes critici și sugestii pe care mi le poți  trimite prin formularul de la secțiunea Contact. Iți mulțumesc!
Pentru pagina de Facebook, click aici!