Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-23-29-iulieHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 iulie 2018.
Va fi o săptămână complicată, cu decizii pe termen lung, schimbări majore, dar și provocări neașteptate! Vor fi 3 evenimente importante care vor influența toate zodiile!De luni, Soarele se va afla în zodia Leu, unde se află și Nodul Nord, unul dintre pilonii Axei Destinului. De joi, 26 iulie, Mercur va fi retrograd în aceeași zodie, iar vineri, 27 iulie, va fi Luna Plină însoțită de eclipsă, în zodia Vărsător. Iar în Vărsător se află și Nodul Sud, al doilea pilon al Axei Destinului. Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta!

BERBEC
Horoscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Berbec anunță posibile schimbări majore în viața sentimentală a nativilor, începând chiar de luni. De luni, 23 iulie, Soarele acționează în ”casa Iubirii” din astrograma Berbecilor, unde se află și Nodul Nord, legat de karmă și destin… Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Taur anunță relații excelente cu familia, succes în afaceri de familie și noroc pentru nativii care își caută jumătatea. Unii nativi vor renunța la o colaborare de care nu mai sunt mulțumiți sau vor avea discuții, deloc confortabile, cu șefii… Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Gemeni le recomandă nativilor să profite de primele 3 zile, când Mercur și Soarele vor acționa în ”casa Comunicării” din astrograma lor, aducându-le noroc în afaceri și călătorii. În weekend, Gemenii vor beneficia o rudă le va plăti niște facturi. Citește horoscopul complet aici!

RAC
Horoscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Rac anunță noroc în plan financiar începând de luni. Atunci, Soarele va intra în zodia Leu și în ”casa Banilor” din astrograma Racilor, alăturându-se planetei Afacerilor, Mercur, dar nativii trebuie să profite de conjunctura favorabilă care va dura până joi. Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Leu anunță noroc și succes chiar de luni. De luni, 23 iulie, Soarele va acționa în zodia Leu, fiind principalul aliat astral al nativilor, cu atât mai mult cu cât îi și patronează. În cuplu, Leilor li se recomandă calm și prudență în cursul zilei de duminică. Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Horoscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Fecioară anunță o perioadă destul de dificilă pentru nativi pentru că Mercur, planeta care îi patronează, va intra în mișcare retrogradă în ”casa Trecutului și a secretelor din astrograma lor”.  În cuplurile ”cu vechime” pot să apară probleme. Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Horoscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Balanță pune accent pe relațiile nativilor cu prietenii și cu rețeaua profesională din care fac parte și le recomandă acestora să își facă planuri realiste de viitor. În weekend, unele Balanțe se pot certa cu părinții din cauza „alegerilor sentimentale”… Citește horoscopul complet aici!

SCORPION
Horoscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Scorpion anunță 3 zile de succes și oportunități profesionale, urmate de o perioadă în care atenția nativilor trebuie să se îndrepte spre problemele de familie. În weekend, discuția cu un prieten foarte bun îi poate ajuta pe Scorpioni să își limpezească gândurile.. Citește horoscopul complet aici!.

SĂGETĂTOR
Horoscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Săgetător anunță interes sporit pentru călătorii și studiu, susținere din partea unor persoane importante și o posibilă idilă la locul de muncă. Dar nativii sunt sfătuiți să își aleagă cu mare grijă temele de discuție și partenerii de dialog… Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Horoscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Capricorn anunță o perioadă norocoasă în plan financiar. Din 23 iulie și până în 22 august, Soarele se va afla în zodia Leu și va acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Capricornilor, alătui de Mercur, planeta Afacerilor și de Nodul Nord, legat de karmă și destin… Citește horoscopul compet aici!

VĂRSĂTOR
Horoscopul săptămânii 23-29 iulie 2018  pentru zodia Vărsător anunță o perioadă foarte importantă pentru mariaj sau pentru relațiile de colaborare și afaceri.  Din 26 iulie, apar probleme de comunicare în cuplu. Week-end-ul e norocos în special pentru nativii singuri. Citește horoscopul complet aici!

PEȘTI
Horoscopul săptămânii 23-29 iulie 2018 pentru zodia Pești anunță o perioadă norocoasă în plan sentimental, dar și schimbări importante în plan profesional. Planeta Iubirii, se va afla, și în această săptămână, în sectorul Mariajului din astrogramă… Citește horoscopul complet aici!

 

oana-hanganu-horoscop-facebook-pozaTE INVIT PE PAGINA MEA DE FACEBOOK!
Dacă îți place, ar fi minunat să o apreciezi! Fiecare ”Like”/”Îmi place” este foarte important! Dacă nu iți place, aștept, cu interes critici și sugestii pe care mi le poți  trimite prin formularul de la secțiunea Contact. Iți mulțumesc!

Pentru pagina de Facebook, click aici!