Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 24 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-24-iulieHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 24 iulie 2018. În prima parte a zilei, Luna aflată în zodia Săgetător este în armonie cu planeta Comunicării, Mercur și amplifică dorința de socializare, optimismul, spiritul de aventură, cheful de călătorii, dar și interesul pentru adevăr.
Ziua se încheie cu un aspect tensionat format de planeta Iubirii, Venus și planeta Iluziilor, Neptun. Acest aspect poate aduce dezamăgiri în dragoste, în special pentru cei care și-au făcut speranțe sau planuri de viitor înainte de a fi siguri de sentimentele partenerului sau pentru cei care și-au idealizat partenerul sau pentru cei care și-au făcut speranțe legate de împăcarea cu o fostă mare iubire.

Ce spune horoscopul zilnic pentru toate zodiile:

BERBEC
Prima parte a zilei este perfectă pentru călătorii sau distracție în compania persoanei iubite și a copiilor, dar și pentru discuții în cuplu privind viitorul. Nativii singuri se pot îndrăgosti pe neașteptate.
La serviciu, ar fi bine să evite discuțiile în contradictoriu cu șefii, mai ales spre sfârșitul programului.

TAUR
Taurii se pot baza pe ajutorul financiar al unei rude apropiate dacă vor să cumpere ceva pentru casă ori să își schimbe locuința. Sau partenerul obține o mărire de salariu sau o primă și, în acest fel, bugetul familiei este ”consolidat”.
În iubire, apar posibile dezamăgiri legate de planurile de viitor. Sau mulți nativi își dau seama că și-au făcut iluzii legate de o relație.

GEMENI
Gemenii trebuie să profite de conjunctura favorabilă din prima parte a a zilei pentru negocieri, întâlniri de afaceri sau dacă e cazul, pentru împăcarea cu partenerul de viață.
Seara, în familie atmosfera poate fi tensionată fie din cauza unor probleme legate de cariera unuia dintre parteneri, fie din cauza unor probleme juridice sau administrative.

RAC
Racii care își caută un loc de muncă au astrele de partea lor în prima parte a zilei. Același lucru se poate spune și despre cei care speră să obțină o mărire de salariu sau se așteaptă să fie premiați pentru succesul unui proiect la care au lucrat în ultima perioadă.
În a doua parte a zilei, ar fi bine să nu se certe cu persoane care reprezintă autoritățile sau, dacă pleacă la drum, să aibă mare grijă de acte și de bani.

LEU
Leii sunt fermecători, convingători și în prima parte a zilei, toată lumea le face pe plac. În dragoste, norocul nu îi ocolește nici pe cei singuri care pot avea surpriza să primească declarații de la cineva din cercul de prieteni. Dimineață, și afacerile vor merge ”ca pe roate”.
Spre seară, însă, nativii au mai puțin succes dacă vor să obțină un credit. Sau e posibil ca în cuplu să apară nemulțumiri din cauza banilor.

FECIOARĂ
Fecioarele reiau legătura cu o rudă pe care nu au mai întâlnit-o de mult timp sau pleacă în călătorie pentru a-și vizita părinții. Sau pot rezolva, cu ajutorul cuiva din familie, o problemă financiară urgentă. De exemplu, plata unor reparații în locuință.
În a doua parte a zilei, ar fi bine să evite orice discuție în contradictoriu cu partenerul e viață, chiar dacă sunt convinse că au dreptate.

BALANȚĂ
Balanțele se întâlnesc cu prietenii sau reușesc să își facă noi prieteni chiar și cu ocazia unor evenimente sau întâlniri cu caracter strict profesional. Dacă lucrează în domeniul online sau IT, au succes neașteptat sau își pot găsi, pe internet, surse de finanțare sau parteneri de afaceri.
În a doua parte a zilei, trebuie să nu exagereze cu munca. Oboseala și stresul își pot pune amprenta asupra sănătății lor.

SCORPIONII
Scorpionii primesc o veste oficială foarte bună la serviciu sau își găsesc un job mai bun. Prima parte a zilei este foarte bună și pentru nativii care iau parte la o competiție sau susțin un examen.
Spre seară, însă, pot să apară tensiuni între persoana iubită și un prieten. Sau nativii se ceartă cu un prieten din cauza afirmațiilor pe care acesta le face la adresa copiilor lor.

SĂGETĂTOR
Prima parte a zilei este perfectă pentru călătorii sau măcar pentru planuri de vacanță. Astrele sunt și de partea Săgetătorilor care se înscriu la un curs de perfecționare în domeniul lor de activitate sau care trebui să obțină un certificat, o adeverință sau alte acte oficiale. Persoanele cu care vor interacționa vor fi amabile și le vor da tot sprijinul necesar.
Seara, însă, familia le reproșează că petrec prea puțin timp cu cei dragi.

CAPRICORN
Capricornii recuperează o datorie sau primesc, în sfârșit, răspunsul așteptat de la la bancă sau altă instituție de finanțare (poate fi vorba nu doar de credite, ci și de burse de studiu, de exemplu).
A doua parte a zilei poate fi mai complicat pentru nativii care sunt plecați în călătorie. Atenție în special la programul stabilit de comun acord cu grupul de prieteni! Să nu întârzie și să aibă grijă de bagaje!

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au parte de o zi liniștită în cuplu și de noroc financiar. Prima parte a zilei este foarte bună și pentru nativii care își caută un loc de muncă. În plus, succesul profesional are efecte benefice și asupra atmosferei din familie. Seara, însă, ar trebui să își aleagă cu grijă cuvintele dacă au ceva de reproșat. Cheltuielile partenerului pot fi motiv de nemulțumire.


PEȘTI

În prima partea zilei, Peștii au succes în plan profesional. Unii nativi pot fi premiați de o organizație importantă din domeniul lor de activitate.
A doua parte a zilei, însă, va fi mai complicată chiar și pentru cuplurile care păreau să se înțeleagă perfect. Uneori, evitarea discuțiilor pe teme ”sensibile” nu face decât să ducă la acumularea unor nemulțumiri și frustrări care, la un moment dat, afectează relația.

oana-horoscop-vibratia-zilei-24-iulie