Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 25 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-25-iulie-2018Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 25 iulie 2018.
Astăzi au de câștigat doar cei care respectă regulile, principiile, ierarhiile,
cei care nu personalizează relațiile de muncă sau de afaceri, precum și cei care pun preț pe punctualitate și auto-disciplină.
În relațiile sentimentale, partenerii se concentrează mai mult pe aspectele practice, pe responsabilitate și pe maturitate, iar nu pe vorbe de iubire și gesturi de afecțiune. În familie, părinții sunt mai autoritari, iar copiii, mai cuminți.

Horoscopul zilei de 25 iulie 2018 pentru toate zodiile:

BERBEC
Berbecii au parte de o surpriză în plan financiar. Nu e vorba de un câștig la loto, ci de niște bani în plus pentru foarte multă muncă suplimentară sau pentru responsabilități de care colegii au fugit pentru că erau foarte dificile. Important este că nativii s-au descurcat și că acum trebuie să culeagă roadele.

TAUR
Taurii au motive de nemulțumire din cauza unei povești de dragoste care dă semne de ”oboseală” sau din cauza partenerului de viață care vorbește cu rudele, despre secretele cuplului. Din acest motiv, dacă Taurii nu își păstrează calmul și nu mimează, măcar, simțul umorului, pot izbucni certuri în familie.

GEMENI
Gemenii au planuri mari pentru această zi, dar agenda le va fi dată peste cap de vești sau invitații-surpriză. Înainte de a decide dacă vor onora aceste invitații, nativii trebuie să își facă foarte bine calculele. S-ar putea ca nici banii să nu le ajungă, și nici partenerul să nu fie încântat de schimbarea programului.

RAC
Racii nu pot refuza un prieten care le cere ajutorul, chiar dacă e vorba despre unul dintre cei care dispar cu lunile și apar doar atunci când au probleme. Ajutorul va fi, în mare parte, financiar dar s-ar putea să implice și intervenții la o autoritate sau instituție. Dar din cauza asta, Racii se pot certa cu partenerul de viață.

LEU
Leii au parte de o surpriză în plan profesional. O veste legată de actualul job sau de o nouă colaborare îi ia prin surprindere și s-ar putea ca noutățile să nu fie chiar pe placul lor. Dar, la sfârșitul programului, un coleg de muncă are acces la informații confidențiale și îi asigură că nu e vorba decât de o alarmă falsă.

FECIOARĂ
Fecioarele încep ziua cu prezența Lunii în ”casa Iubirii” din astrogramă. S-ar  părea că ziua va fi excelentă, plină de noroc în dragoste pentru Fecioarele singure și cu armonie în cuplu, pentru cele care au, deja, pe cineva. Dar liniștea multor nativi poate fi, astăzi, dată peste cap de întâlnirea neașteptată cu o fostă iubire.

BALANȚĂ
Balanțele care au nevoie de bani pentru rezolvarea unor probleme de familie sau pentru a se muta în casă nouă trebuie să se gândească la o soluție de rezervă. Iar asta, pentru că suma aprobată de bancă le este virată în cont cu întârziere sau prietenii care au promis că le ajută nu se mai pot ține de cuvânt.

SCORPION
Scorpionii comunică excelent cu partenerul de viață dar nu același lucru se poate spune despre relația cu colegii sau partenerii de afaceri. Mai mult, unii nativi vor fi nevoiți să-și amâne sarcinile stabilite pentru astăzi din cauză că trebuie rezolve niște încurcături sau restanțe provocate de colaboratori în care aveau încredere.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii au parte de o zi reușită la serviciu și nu este exclus ca banii să le intre în cont mai devreme decât se așteptau, sub forma unei prime. Nativii care susțin un examen trebuie să nu uite că atitudinea contează foarte mult! Cei care au de rezolvat probleme administrative sau merg la cumpărături, să aibă mare grijă de bani!

CAPRICORN
Capricornii au parte de surprize în plan sentimental. Luna aflată în zodia lor este în armonie cu  Uranus, Planeta Surprizelor, aflată în sectorul Iubirii din astrogramă. Asta înseamnă admiratori secreți sau declarații neașteptate de iubire. Pentru mulți nativi, aspectul Lună-Uranus poate aduce vești neașteptate despre o sarcină sa un copil.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au parte de o zi cu reușite la serviciu, dar provocări în plan personal. S-ar putea ca niște vești legate de o rudă să provoace tensiuni în cuplu. Tensiunile pot apărea și dacă partenerul de viață al nativilor ia decizii care îi afectează pe toți membrii familiei, dar nu se consultă cu nimeni  din casă, înainte.

PEȘTI
Peștii pleacă într-o scurtă călătorie împreună cu un prieten sau sunt invitați la o aniversare, unde se simt excelent și se distrează de minune. În plan profesional, trebuie să nu se bazeze pe promisiuni. Nativii care vor avea inițiativa și vor face demersurile necesare pentru un job nou sau pentru o promovare vor avea succes.