Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 26 iulie 2018

oana-horoscop-26-iulie-2018Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 26 iulie 2018. Începe trazitul retrograd al planetei Mercur! Timp de 3 săptămâni, Mercur retrograd va aduce tot felul de probleme în domeniile pe care le patronează: comunicare, călătorii, afaceri. Vizați în mod special de tranzitul lui Mercur vor fi Leii (pentru că Mercur este retrograd în zodia lor), Fecioarele și Gemenii (pentru că Mercur este ”patronul” lor).


Dar tranzitul lui Mercur poate să aducă și oportunități, cum ar fi șansa de a reface sau de a relansa, cu succes, proiecte si afaceri la care am renunțat sau pe care le-am tot amânat din diferite motive sau șansa de relua legătura cu persane pe care nu le-am mai întâlnit sau auzit de mult timp.

Tot astăzi, Luna va fi în armonie cu Micul Benefic Venus, ajutându-i pe cei care au de completat sau de recuperat documente și pe cei care desfășoară activități migăloase și complicate.

Ce anunță horoscopul zilei de 26 iulie 2018 pentru toate zodiile:

BERBEC
Berbecii care nu-și domolesc impulsivitatea riscă să provoace tensiuni în cuplu chiar de dimineață. La serviciu li se cere să refacă un proiect sau o lucrare, iar asta îi scoate din sărite pentru că au, deja, destule de făcut.

TAURII
Taurii primesc vești de la rude pe care nu le-au întâlnit de mult timp sau trebuie să rezolve o problemă administrativă, care implică mult timp și multă alergătură. În cuplurile cu probleme, nativii fac primul pas spre împăcare.

GEMENII
Gemenii care nu-și gestionează cu atenție timpul, vor fi nevoiți să ceară amânarea unei întâlniri sau vor rata plecarea într-o călătorie.
La serviciu, ”circulă” zvonuri legate de schimbări de șefi, bani sau echipe.

RAC
Racii pot afla lucruri interesante despre un coleg sau despre un prieten, dar e bine să nu facă niciun comentariu înainte de a verifica informațiile. Acasă, și partenerul are ceva de spus. Din fericire, ”e de bine”.

LEU
Leii se pot folosi de cuvinte ca de niște arme, dar astăzi e mai bine să nu uite că ”Vorba dulce mult aduce”. Financiar, pot primi vești bune, dacă în ultimele săptămâni au negociat o mărire de salariu sau un nou contract.

FECIOARELE
Fecioarele primesc declarații și complimente care le aduc zâmbetul pe buze, dar nu toate vin de la partenerul de viață. La serviciu cineva le admiră de mult timp sau o fostă iubire ”le dă târcoale”.

BALANȚELE
Balanțele sunt surprinse de încercarea unor foști prieteni de a reveni în viața lor. Și chiar dacă sunt de acord ”să facă pace”, nativii nu uită motivele care au declanșat ”conflictul”. N-ar strică să fie mai iertătoare!

SCORPION
Scorpionii primesc oferte de colaborare de la un fost șef care le cere un răspuns rapid. Dar lor le place să analizeze foarte bine toate detaliile, chiar cu riscul de a rata o șansă. În plan sentimental, azi, nimic nou.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii pot pleca, în sfârșit, într-o călătorie pe care au amânat-o de multe ori sau reiau legătura cu o persoană dragă, ce locuiește în străinătate. În plan profesional: multă muncă, dar nu și mulți bani.

CAPRICORN
Capricornii singuri sunt tentați să revină la o veche aventură sentimentală, iar cei care au ”pe cineva” reușesc să refacă (măcar o parte) din farmecul și pasiunea de la începutul relației. Financiar, vin vești bune.

VĂRSĂTORII
Vărsătorii care se pregătesc pentru un examen trec printr-o perioadă foarte bună. La fel și cei care au programate interviuri pentru un job.
Ziua e bună și pentru nativii care au de recuperat sau de plătit o datorie.

PEȘTI
Peștii se îndrăgostesc de un prieten sau își întâlnesc marea iubire prin intermediul unui coleg. În cuplu se pune mai mult preț pe lucrurile mărunte făcute împreună decât pe declarații de iubire.