Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 27 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-27 iulieHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 27 iulie 2018. Dimineață, Soarele, în opoziție cu Marte retrograd. Seara, aspect tensionat format de Lună și Uranus. În plus, Marte retrograd în Vărsător și, aproape de miezul nopții, Lună Plină. Tot în Vărsător! Și cea mai îndelungată eclipsă de Lună! Astrele au pregătit o zi cu adevărat specială!
Prima parte a zilei este dominată de ”opoziția” dintre Soarele aflat în zodia Leu și Marte retrograd, aflat în Vărsător. Aceasta aduce tensiuni și conflicte provocate de orgolii exacerbate, dar și de dorința de  a sfida reguli sau principii sau de revolta în fața autorității sau nedreptății. În cupluri, gelozia și dorința de a impune o anumită cale sau o opinie pot provoca nu doar ”momente furtunoase”, ci și despărțiri.

La prânz, Luna va intra în zodia Vărsător și diseară va forma un aspect tensionat cu planeta Uranus. Iar Uranus este planeta care patronează semnul Vărsătorului! Tensionate vor fi relațiile cu prietenii, atmosfera generală din societate și atmosfera în cupluri, unde, în locul declarațiilor se vor auzi mai multe reproșuri, frustrări abia acum exprimate sau cuvinte de adio.

Marte retrograd în Vărsător își va face simțită prezența punând gaz pe foc în situațiile deja conflictuale.
Iar aproape de miezul nopții, Luna Plină și eclipsa de Lună vor întregi acest ”tablou astral” care îi pune, pe mulți, pe gânduri.

Dar ca orice Lună Plină, și aceasta de azi poate fi un moment perfect de eliberare, de detașare de relații, situații, gânduri, planuri, obiceiuri care nu ne mai sunt de folos! Iar schimbările pot fi concrete, reale, pentru că Marte, planeta Acțiunii Și Nodul Sud (legat de karmă și destin) ne pot da puterea  necesară  să luăm decizii și să acționăm în consecință.


Ce anunță Horoscopul zilnic pentru toate zodiile:

BERBEC
Horoscopul zilei de 27 iulie pentru Berbeci anunță o posibilă ceartă în cuplu chiar de dimineață. Motivul poate fi indiscreția unui prieten sau tendința acestuia de a da sfaturi fără să i le ceară cineva.
Seara, discuția cu partenerul de viață îi poate ajuta pe nativi să renunțe la un proiect drag, dar nerealist.

TAUR
Horoscopul zilei pentru Tauri anunță, pentru dimineață, situații complicate. De exemplu, nativii trebuie să aleagă între familie și carieră, între o șansă profesională și dorința de a-și ajuta o rudă aflată în impas.
Seara, Luna Plină poate veni cu vești sau cu decizii importante legate de carieră. Unii Tauri vor alege un alt drum profesional.

GEMENI
Horoscopul zilei pentru Gemeni le recomandă nativilor să evite problemele cu autoritățile, mai ales dacă pleacă în străinătate. Cei care pleacă la drum trebuie să fie pregătiți pentru că sunt posibile întârzieri, complicații, încurcături.
Tot azi, un fost coleg le propune să înceapă o afacere împreună.

RAC
Horoscopul zilei pentru zodia Rac pune accent pe finanțele nativilor. Aceștia trebuie să amâne achitarea unor facturi pentru că partenerul sau copiii au nevoie, urgent, de niște bani. Acesta este și motivul pentru care în cuplu poate izbucni o ceartă, chiar de dimineață. Ziua poate fi, însă, plină de surprize în plan sentimental, pentru Racii singuri.

LEU
Horoscopul zilei pentru zodia Leu anunță discuții în contradictoriu pe care nativii le pot declanșa acasă, dar și la serviciu. Dimineață, Leii vor dori să fie în centrul atenției și vor fi convinși că doar ei au dreptate.
Luna Plină de la noapte va fi un moment de împlinire pentru Leii îndrăgostiți și unul de evaluare și decizii pentru cuplurile cu probleme.

FECIOARĂ
Horoscopul zilei pentru zodia Fecioară anunță posibile schimbări în viața profesională. Luna Plină va avea loc în sectorul Profesiei din astrogramă și tot aici se află Marte, Planeta Acțiunii.
În acest context, unele Fecioare vor fi premiate la serviciu, iar altele vor avea puterea să renunțe la colaborări de care nu sunt mulțumite.

BALANȚĂ
Horoscopul zilei pentru zodia Balanță este marcat de Luna Plină, care va avea impact asupra vieții sentimentale a nativilor. Unii dintre ei se vor îndrăgosti, alții vor primi declarații, iar în cuplu se va vorbi despre viitorul relației sau despre un copil. Dar, legat de copii, s-ar putea ca opiniile celor doi parteneri să nu coincidă și, de aici, posibile tensiuni.

SCORPION
Horoscopul zilei pentru zodia Scorpion le recomandă nativilor să nu mai amâne rezolvarea unor probleme de familie, dar să se consulte cu cei dragi înainte de a lua decizii importante.
Pentru unii Scorpioni, Luna Plină de astăzi poate fi un moment decisiv pentru viața de cuplu.

SĂGETĂTOR
Horoscopul zilei pentru zodia Săgetător este dominat de Luna Plină care va influența sectorul Comunicării din astrogramă. Luna Plină îi va ”îndemna” pe nativi să  nu rateze nicio ocazie de distracție sau călătorie și să-și facă timp să stea la taclale cu toți prietenii.
Dar, cum Mercur este retrograd, există și riscul unor neînțelegeri.
CAPRICORN
Horoscopul zilei pentru zodia Capricorn aduce vești bune legate de bani pentru că Luna Plină de astăzi va avea loc în sectorul financiar din astrograma nativilor.
Astfel, Capricornii pot fi recompensați pentru activități din trecut sau pot găsi noi colaborări pentru a-și suplimenta veniturile.

VĂRSĂTOR
Horoscopul zilei de 27 iulie pentru zodia Vărsător anunță schimbări importante în plan personal sau decizii cu impact pe termen lung, succes în competiții și, pentru nativii singuri, șansa de a întâlni pe cineva care să le aducă iubire și armonie în viață.
În plus, nativii pot afla secrete din trecutul unui coleg sau partener de afaceri.

PEȘTI
Horoscopul zilei pentru zodia Pești le recomandă nativilor să nu exagereze cu munca și să profite de sfârșitul de săptămână pentru a se odihni, pentru a relua legătura cu vechi prieteni sau pentru a discuta cu partenerul despre tot ce au pe suflet.                                      Peștii singuri se pot îndrăgosti. De fapt, se pot reîndrăgosti de un fost partener.