Horoscop Oana Hanganu pentru Copiii născuți când Mercur este retrograd

oana-hanganu-horoscop-copii-nascuti-mercur-rxHoroscop Oana Hanganu pentru copiii născuți cînd Mercur este retrograd. Cum sunt și ce destin au copiii născuți în perioada cu Mercur retrograd?
Au, cumva, probleme de comunicare? Reușesc să își facă prieteni?  Cum se descurcă la școală? Învață cu ușurință? Mai târziu, în plan profesional, au succes? Au noroc în viață?
În astrologie, Mercur este considerat planeta Comunicării, a călătoriilor și a afacerilor. În același timp, Mercur patronează procesul de învățare, logica și memoria.
Despre Mercur retrograd se știe că aduce încurcături și probleme în domeniile pe care le patronează, iar despre astre, că ne influențează destinul.
Astfel, nu puțini sunt cei care se întreabă dacă Mercur îi influențează și pe copiii născuți în timpul tranzitului său retrograd.
Copiii aceștia au, cumva, probleme de comunicare? Reușesc să își facă prieteni? Cum se descurcă la școală? Au succes? Mai târziu în viață au cariere solide? Au noroc?

Important de reținut este faptul că fiecare copil născut în perioada cu Mercur retrograd are un destin special!

 • Copiii născuți în perioadele cu Mercur retrograd vin cu o datorie karmică din viața anterioară. Atunci s-au ferit să își exprime opiniile sau nu au rostit adevărul când ar fi trebuit să facă asta.
  Sau au avut un statut special în societate și au aruncat cu vorbe, jignindu-i, umilindu-i sau rănindu-i pe cei din jur
 • În viața aceasta, ei trebuie să își dezvolte calitățile artistice extraordinare cu care se nasc, să își aleagă cu grijă cuvintele și să se gândească de două ori înainte de a răspunde la provocări.
 • Mulți dintre copiii născuți ”pe Mercur retrograd” înțeleg perfect ce li se spune, încă de la vârste foarte fragede, dar încep să vorbească mai târziu. Iar dacă rostesc greșit un cuvânt, trebuie corectați cu tact și răbdare pentru că sunt foarte sensibili și critica îi face să se închidă în carapacea lor.La fel se întâmplă și cu primii pași: mulți dintre ei încep să meargă mai târziu și trebuie lăudați și încurajați de fiecare dată.
 • Copiii născuți în perioadele cu Mercur retrograd au o capacitate senzațională de a asimila informații din cele mai diverse domenii, dar trebuie să le folosească fără orgolii și să le transmit celor din jur cu generozitate și fără aere de superioritate. Ei pot deveni profesori foarte buni sau adevărați lideri.
 • Copiii născuți în perioadele cu Mercur retrograd au un talent deosebit de a observa detalii care le scapă celor din jur.
  Iar memorarea poeziilor este, pentru ei, un joc mult mai interesant decât alergatul cu mingea pe-afară.
 • Copiii născuți pe Mercur retrograd sunt foarte critici, dar și autocritici, dar, de obicei preferă să nu își exprime ”în public” opiniile. Și la școală răspund doar dacă sunt întrebați sau doar dacă au de transmis o informație foarte interesantă, pe care tocmai au aflat-o dintr-o carte. Și, de cele mai multe ori, este vorba de o carte pe care colegii lor nu au citit-o.
 • Acești copii se exprimă cel mai bine în scris.
  Ei sunt foarte selectivi în relațiile cu cei din jur și nu suferă dacă nu au prieteni sau nu se numără printre elevii cei mai ”populari”.
 • Copiii născuți ”pe Mercur retrograd” sunt foarte serioși și maturi. Le place să afle lucruri noi, să cerceteze, să experimenteze și repetă periodic materia învățată pentru a fi siguri că n-au uitat ceva.
  Sunt interesați în mod special de istorie, geografie și chimie.
 • La școală pot fi printre cei mai buni dacă sunt încurajați de părinți și profesori. Părerea celor de aceeași vârstă nu îi impresionează și nu-i interesează.
  Sporturile de echipă îi pot ajuta să scape de tendința de a se izola.Copilul tău este născut ”pe Mercur retrograd? Dacă nu știi sigur, click aici!
  (
  Când mă refer la ”copii” îi am în vedere pe cei care au nu au împlinit 18)