Horoscop Oana Hanganu pentru weekend: 28-29 iulie 2018

oana-horoscop-weekendHoroscop Oana Hanganu pentru weekend-ul 28-29 iulie 2018. Eclipsa de Lună își face, încă, simțite efectele, iar Luna formează aspecte tensionate cu Marele Benefic Jupiter și Mercur retrograd. Din fericire, armonia dintre Venus și Pluton  reușește să calmeze lucrurile, dar numai în prima parte a zilei de sâmbătă.Tocmai de aceea, nativii care au ceva de lămurit, de discutat, de reproșat sau de negociat ar trebui să profite de conjunctura astrală favorabilă din prima zi de weekend.
Duminică, tensiunile și problemele pot fi evitate de cei care renunță la orgolii, respectă principii și reguli și nu vor să își impună punctul de vedere, cu orice preț.

Ce anunță horoscopul de weekend pentru zodii
BERBEC
Horoscopul de weekend pentru zodia Berbec vine cu vești bune pentru nativii care vor să facă schimbări în viața profesională. Sâmbătă cineva le ”pune o vorbă bună” și peste puțin timp vor veni și ofertele.
Duminică, nativii care petrec prea mult timp cu prietenii riscă să se certe cu partenerul.

TAUR
Horoscopul de weekend pentru zodia Taur anunță armonie în cuplu sau noroc în dragoste pentru nativii singuri care pleacă în călătorie.
Duminică, familia le reporșează Taurilor că acordă o atenție exagerată carierei. Sau apar discuții din cauza unei moșteniri, a unei case care are nevoie de reparații sau din cauza unor cheltuieli ce nu pot fi amânate.

GEMENI

Horoscopul de weekend pentru zodia Gemeni anunță surprize plăcute pentru nativii care au mare nevoie de bani: părinții sau alte rude apropiate se oferă să îi ajute. Horoscopul vine, însă, și cu o recomandare/avertizare pentru cei care călăoresc (în special pentru cei care conduc): să evite discuțiile în contradictoriu cu autoritățile!

RAC
Horoscopul de weekend pentru zodia Rac anunță o călătorie împreună cu partenerul în prima parte a zilei de sâmbătă sau ”răsfăț în doi” în liniștea și confortul de acasă. Comunicarea va fi excelentă dacă nu vor fi abordate subiecte ”sensibile”, cum ar fi bugetul familiei.
În cursul zilei de duminică, însă, lista de cumpărături poate fi ”prilej de gâlceavă”.

LEU
Horoscopul de weekend pentru zodia Leu le recomandă nativilor să se gândească mai mult la sănătatea lor și să nu uite de odihnă. Iar asta, pentru că, în prima parte a zilei de sâmbătă, nativii pot face rost de bani                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    dintr-o colaborare suplimentară pe care nu vor să o rateze.
Duminică, atenție la cuvintele rostite! Mai ales dacă au reproșuri de făcut!

FECIOARĂ
Horoscopul de weekend pentru zodia Fecioară anunță o perioadă favorabilă noilor cuceriri, dar și împăcării în cuplu.
Nativii care lucrează în weekend trebuie să plece din vreme de acasă pentru a nu întârzia și, la serviciu, să evite certurile cu colegii (vor fi unii care vor încerca să le pună bețe în roată).

BALANȚĂ
Horoscopul de weekend pentru zodia Balanță anunță convorbiri plăcute cu rude aflate departe sau întâlniri neașteptate cu prieteni din copilărie; deci momente pline de emoții și nostalgii.
În plan sentimental, sunt posibile schimbări sau clarificări, iar în plan financiar, tendința de a exagera cu cheltuielile.

SCORPION
Horoscopul de weekend pentru zodia Scorpion anunță întâlniri cu prietenii sau invitații la evenimente la care nativii ar prefera să nu ia parte pentru că au nevoie de odihnă.
Dacă e vorba de evenimente de familie, ar fi bine să se mobilizeze și să onoreze invitațiile, pentru a nu se certa cu cei dragi.

SĂGETĂTOR
Horoscopul de weekend pentru zodia Săgetător vine cu vești bune pentru nativii care își caută un job sau care speră să fie promovați ori premiați la actualul loc de muncă.
Chiar dacă nu e vorba de decizii oficiale sau oferte concrete, informațiile primite în aceste zile, de la prieteni sa colegi, sunt încurajatoare.

CAPRICORN
Horoscopul de weekend pentru zodia Capricorn le aduce vești bune nativilor care vor să călătorească ori să lucreze în străinătate sau celor care au susținut, de curând un examen ori interviu și așteaptă rezultatul.
În plan financiar, însă, li se recomandă prudență, dacă un prieten le propune o afacere sau dacă află de o oferte și promoții ”extrem de avantajoase”.

VĂRSĂTOR
Horoscopul de weekend pentru zodia Vărsător anunță succes în plan profesional și oportunități financiare neașteptate, în prima parte a zilei de sâmbătă.
Duminică, în cuplu, pe fondul stresului acumulat, există riscul unor tensiuni care pornesc de la fleacuri. Dar, cu tact și calm, ele pot fi evitate.

PEȘTI
Horoscopul de weekend pentru Pești le recomandă să profite de contextul astral favorabil de sâmbătă dimineața. Atunci e bine să discute cu partenerul despre ”chestiuni serioase”, cum ar fi viitorul relației.
Duminică ar fi mai bine să se odihnească, deși atât prietenii, cât și partenerul sau copiii vor încerca să le ”impună” un alt program.