Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018, Balanță

oana-hanganu-horoscop-30.07-5.08-BALANTAHoroscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Balanță anunță schimbări importante în plan profesional și financiar chiar de luni. În prima zi din săptămână, Luna și Uranus vor fi în armonie și vor dinamiza sectorul profesional și ”casa Banilor altora” din astrogramă.
Asta înseamnă o primă, o promovare sau o mărire de salariu la actualul loc de muncă sau o ofertă nouă, foarte avantajoasă.

Dar, cum Mercur este retrograd până pe 18, deciziile importante (cum ar fi schimbarea job-ului sau acceptarea unei oferte de muncă sau de afaceri) ar trebui amânate.

Miercuri, 1 august, Luna va ajunge în zodia Berbec și va îndrepta atenția nativilor spre partenerul de viață.
Seara, Luna va forma un aspect tensionat cu Saturn, ceea ce înseamnă, pentru unii nativi, posibile certuri cu părinții din cauza partenerului de viață sau tensiuni în cuplu din cauza unei rude.

Joi, 2 august, ”careul” format de Marte și Uranus va tensiona relația dintre partenerul de viață și un prieten sau va tulbura atmosfera în cuplu din cauza opiniilor diferite privind viitorul relației (mai ales dacă relația este la început).

Vineri dimineața, atmosfera se va liniști, dacă Balanțele își vor pune în aplicare ”talentul diplomatic” și vor face primul pas spre împăcare.
Vineri va fi o zi norocoasă și pentru nativii singuri. Aceștia se pot îndrăgosti, dar e bine să nu grăbească lucrurile și să nu fie prea insistenți sau prea ”demonstrativi” pentru că altfel, riscă să rămână singuri, din nou.

În weekend Luna va acționa, împreună cu planeta Surprizelor, în ”casa Banilor altora” din astrograma Balanțelor așa că sunt de așteptat cadouri, prime sau bonusuri sau vești bune legate de o finanțare de care nativii au mare nevoie.

Totuși, duminică dimineața, Balanțele trebuie să își domolească ”apetitul” pentru cumpărături pentru a nu provoca o ceartă în familie sau, dacă solicită un împrumut, să ”nu se întindă mai mult decât le este plapuma”.