Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018, Berbec

oana-hanganu-horoscop-30.07-5.08-BERBECHoroscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Berbec este dominat de aspectul tensionat format, în dimineața zilei de joi, de planetele Marte și Uranus. Acest aspect poate aduce schimbări neașteptate și provocări în plan financiar sau în relația cu prietenii.


S-ar putea ca Berbecii care au de recuperat o datorie să nu primească răspunsul dorit sau cei care se bazau pe ajutorul financiar al unui prieten să nu primească, la timp, banii necesari, fiind nevoiți să renunțe la o afacere sau la un proiect.

De altfel, Berbecii încep săptămâna cu mai mult chef de somn și cu gândul la vacanță decât cu chef de muncă, ambiție sau dorința de a impresiona pe cineva.
Nici măcar oferta de colaborare pe care o pot primi de la un fost coleg sau de la un prieten nu îi impresionează, chiar dacă aspectele financiare ale acesteia sunt destul de tentante.

Abia după ce, miercuri, 1 august, Luna va intra în zodia lor, Berbecii se vor gândi mai serios la carieră, la oferte, la afaceri,  la proiecte.

Riscul este ca, din cauza ”careului” format, joi, 2 august, de Marte și Uranus, deciziile să nu fie foarte bine ”gândite”.
De exemplu, unii Berbeci își vor da demisia, supărați pe șefi sau revoltați din cauza unei anumite situații de la serviciu. Și vor face asta, deși nu au, încă, un alt job sigur sau nu a decât o promisiune sau o ofertă, dar nu și un contract semnat.

Vineri, 3 august, armonia dintre Lună și Mercur se va regăsi și în relația de cuplu iar, pentru cei singuri, poate aduce vești de la o fostă iubire.
Vineri seara, Luna va intra în ”casa Banilor” din astrograma Berbecilor, unde va acționa împreună cu Uranus, planeta Surprizelor.

Astfel, sfârșitul săptămânii poate veni cu surprize în plan financiar, dar și cu tensiuni în cuplu, dacă nativii vor exagera cu cheltuielile.