Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018, Capricorn

oana-hanganu-horoscop-30.07-5.08-CAPRICORNHoroscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Capricorn anunță schimbări în plan sentimental pentru nativii singuri sau schimbări pozitive în relația de iubire, dar și armonie în relația cu copiii. Toate acestea vor fi favorizate de prezența Lunii în ”casa Iubirii și a copiilor” din astrograma Capricornilor, începând de vineri, 3 august.Până atunci, în prima parte a săptămânii, Capricornii vor discuta cu un prieten foarte bun despre un proiect profesional pe care îl pun la cale de mult timp, iar acesta se va oferi să îi sprijine nu doar moral, ci și financiar.
Vestea nu poate decât să îi bucure pe nativii care au, deja, foarte multe cheltuieli și responsabilități legate de copii sau de partenerul de suflet.

Primele zile din săptămână sunt potrivite și pentru ”socializare”, pentru călătorii și evenimente la care Capricornii își pot extinde cercul de prieteni.

Miercuri, 1 august, Luna va intra în sectorul Familiei din astrograma Capricornilor, unde va acționa împreună cu asteroidul Chiron. Mijlocul săptămânii va fi o perioadă perfectă pentru vindecarea unor răni sufletești, pentru iertare și compasiune în cazul nativilor care poartă în suflet povara unor secrete sau vechi probleme de familie.

Joi, Capricornii trebuie să nu exagereze cu cheltuielile, mai ales dacă sunt tentați să își răsfețe copiii  și să le cumpere tot ce vor.

Vineri, Luna va intra în zodia Taur și va acționa, împreună cu planeta Surprizelor, în sectorul Mariajului din astrograma Capricornilor. Weekend-ul va fi, astfel, o perioadă foarte bună pentru discutarea și lămurirea unor probleme mai vechi sau pentru consolidarea armoniei și planuri de viitor.

Totuși, banii pot fi motiv de ceartă sâmbătă dimineața, deci acest subiect sensibil ar trebui evitat. Duminică, nativii ar trebui să se abțină de la comentarii răutăcioase la adresa celui mai bun prieten al partenerului dacă nu vor să provoace o adevărată furtună sau să-și petreacă seara singuri.