Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018, Fecioară

oana-hanganu-horoscop-30.07-5.08-FECIOARAHoroscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Fecioară anunță schimbări, vești sau decizii importante în plan sentimental. Iar asta, chiar de luni, când Luna aflată în sectorul Mariajului va fi în armonie cu planeta Responsabilității, Saturn, aflată în ”casa Iubirii”.

Pentru Fecioarele singure, începutul săptămânii este, așadar, promițător, dar chiar dacă destinul le va scoate în cale ”sufletul-pereche”, ar fi bine ca ele să nu uite că Mercur este retrograd până în 18 august. Să nu-și facă iluzii prea devreme și să nu ia decizii majore privind viața lor personală.

Pentru nativii care au o relație, începutul săptămânii aduce armonie în cuplu și vești importante legate de copii.
Dar, armonia din cuplu poate fi ”pusă sub semnul întrebării” în dimineața zilei de miercuri, când Luna și planeta Venus vor forma un aspect tensionat care le amintește Fecioarelor să renunțe la spiritul critic exagerat!

Joi, 2 august, planetele Marte și Uranus vor forma un aspect tensionat care va afecta viața profesională a nativilor.
De exemplu, se anunță schimbări în programul de lucru sau chiar schimbări legate de salarii. Dar, după data de 18 august, când Mercur va reveni la mersul direct, șefii vor reveni asupra acestor decizii.

Deocamdată, Fecioarele pot pleca într-o călătorie cu persoana iubită și copiii sau pot avea succes neașteptat cu un proiect care le permite să își exprime creativitatea sau cu un hobby.

În weekend, Fecioarele pot primi vești-surpriză de la un fost partener sau invitația de a-și petrece o vacanța la un prieten care locuiește în străinătate.