Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018, Gemeni

oana-hanganu-horoscop-30.07-5.08-GEMENIHoroscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Gemeni anunță recompense financiare pentru succesul obținut de nativi cu un proiect mai vechi. S-ar putea spune că abia acum unor nativi li se va face dreptate la serviciu și vor avea, cu adevărat, șanse de afirmare sau de promovare.
În primele zile din săptămână, Luna se va afla în sectorul Carierei din astrograma Gemenilor și va fi în armonie cu planeta Surprizelor, Uranus, dar și cu planeta Resposabilității, Saturn. Iar toate acestea pot însemna câștiguri suplimentare, dar și cheltuieli necesare pentru rezolvarea unor probleme cu care se poate confrunta partenerul de cuplu.

Miercuri, 1 august, Gemenii vor fi invitați de un prieten să plece împreună într-o călătorie, dar s-ar putea ca partenerul de viață să nu fie deloc încântat de această perspectivă.

Joi, 2 august, planetele Marte și Uranus vor forma un aspect tensionat care le recomandă nativilor atenție maximă în relația cu autoritățile sau, dacă susțin un examen, în relația cu examinatorii. Chiar dacă sunt convinși că au dreptate, trebuie să își aleagă cu multă atenție cuvintele.

Vineri, Luna va intra în zodia Taur, anunțând pentru nativii Gemeni un weekend potrivit pentru relaxare și somn.
Gemenii singuri care se vor mobiliza, totuși, și vor ieși, în weekend, ”în lume”, vor cunoaște mai multe persoane care le vor stârni interesul, dar alegerile serioase, pe termen lung, nu vor fi făcute acum.
Duminică, în mod special, Gemenii pot fi ”atrași” într-o aventură.

Tot în weekend, Gemenii pot primi informații care le pot schimba părerea despre o persoană apropiată, în care aveau încredere. Înainte de a lua vreo decizie sau înainte de a se certa cu aceasta, ar trebui să verifice dacă e și adevărat tot ce li s-a spus. Mercur este retrograd și le poate aduce astfel de încurcături, mai ales că aceasta este planeta care îi patronează.