Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018, Leu

oana-hanganu-horoscop-30.07-5.08-LEUHoroscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Leu este dominat de aspectul tensionat numit ”careu”, format, în ziua de joi, de Marte, aflat în sectorul Parteneriatelor și Uranus, aflat în ”casa Carierei” din astrograma generală a Leilor .


Acest aspect poate anunța risc de ceartă cu partenerul de viață din cauza carierei sau a unor decizii pe care nativii le iau în plan profesional, fără să ceară și părerea familiei. Sunt vizați în mod special Leii care primesc oferte de muncă din străinătate sau cei care sunt ”detașați” și  trebuie să locuiască, o perioadă, în altă localitate.
Aspectul amintit poate provoca și certuri între Lei și partenerii  lor de afaceri.

Dar, până atunci, zilele de luni și pot fi potrivite pentru negocieri, dar chiar și în cazul în care obțin tot ce vor, Leii sunt sfătuiți să nu se bucure prea devreme.
Iar asta, pentru că Mercur este retrograd în zodia lor și poate ”provoca” întârzieri în aplicarea unor contracte sau răzgândirea și chiar retragerea partenerilor de afaceri sau a colaboratorilor.
Abia după ce Mercur va reveni la mersul direct, situația se va ”așeza”. Iar asta se va întâmpla după data de 18 august.

Ultima parte a săptămânii poate veni cu invitații de la prieteni din străinătate sau cu vești foarte bune legate de o competiție sau un interviu de angajare.

În plan sentimental, perioada va fi complicată pentru Leii care ”oscilează” între actualul partener și o fostă iubire care dorește să se întoarcă în viața lor.
Petru nativii care au pe cineva se anunță pasiune, dar și gelozie.

În weekend, Leii care vor să își schimbe stilul de viață sau se confruntă cu o problemă de sănătate întâlnesc ”omul potrivit la momentul potrivit”, cel mai probabil cu ajutorul unui coleg.