Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018, Pești

oana-hanganu-horoscop-30.07-5.08-PESTIHoroscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Pești anunță succes în plan profesional și schimbări pozitive în plan personal, chiar de luni. În prima parte a săptămânii, Luna se va afla în zodia Pești, iar sensibilitatea, intuiția și generozitatea de care nativii vor da dovadă le vor aduce nu doar simpatie și apreciere din partea prietenilor sau colegilor, ci și ”recompense” din partea astrelor.De exemplu, Peștii care vor să călătorească pot primi o ofertă neașteptată de a petrece câteva zile în străinătate, alături de un prieten vechi, care locuiește de mult timp în altă țară. Sau pot câștiga, drept premiu, o excursie.

Miercuri, 1 august, Luna se va muta în ”casa Banilor” din astrograma Peștilor, așa că se poate spune că acești nativi ”încep cu dreptul” luna lui Gustar.

Totuși, ziua de joi, 2 august, le cere prudență Peștilor care negociază un contract sau care vor să cumpere ceva. Joi, planeta Marte va forma un aspect tensionat cu Uranus, iar acest așa-numit ”careu” poate aduce provocări în afaceri sau parteneri incorecți.

Nativii care cumpără ceva de valoare (deși ar fi bine să facă astfel de tranzacții după data de 18 august) trebuie să verifice obiectele cumpărate și garanția, iar în cazul unor contracte, să apeleze la avocați foarte buni pentru ca nu cumva, în actele semnate, să se strecoare clauze interpretabile sau defavorabile.

Vineri, Luna va ajunge în sectorul Comunicării din astrograma Peștilor, unde va acționa împreună cu Uranus, planeta Surprizelor. Astfel, în weekend, nativii pot primi invitații-surpriză la evenimente la care nu sperau că pot lua parte sau pot pleca, pe neașteptate, în călătorii.
Sau pot avea oaspeți dragi, pe care nu i-au mai văzut de mult timp.