Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018, Rac

oana-hanganu-horoscop-30.07-5.08-RACHoroscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Rac anunță posibile călătorii în prima parte a săptămânii și le recomandă nativilor să verifice cu atenție fiecare detaliu, înainte de plecare.

În același timp, le recomandă prudență celor care, la începutul acestei săptămâni, vor fi interesați de ”bucătăria” altor popoare sau vor dori să încerce diferite rețete și diete ”culese” de pe internet sau de pe la prieteni. Să nu se trezească cu probleme de sănătate!

Zilele de luni și marți vor fi cu noroc și pentru Racii care își caută, pe internet, un job, un partener de afaceri, o bursă de studii sau o sursă de finanțare.
Dar s-ar putea ca, în cazul multor nativi, lucrurile să se concretizeze abia în a doua parte a lunii august, după ce Mercur va reveni la mersul direct în ”casa Banilor” din astrograma generală a Racilor.

Miercuri, 1 august, Luna va intra în ”casa Carierei” din astrograma Racilor și îi va motiva să se afirme la serviciu sau să își caute un job mai bun.

Joi dimineața Marte retrograd și Uranus vor forma un aspect tensionat care va cere schimbări în planurile de viitor sau în proiecte aflate în derulare sau va cere adaptarea acestora la resursele reale de care nativii dispun.

În ultima parte a săptămânii, atenția Racilor se va îndrepta spre prieteni, iar ziua de sâmbătă va fi perfectă pentru socializare. Mai mult, sâmbătă, nativii pot lua parte la evenimente care vor avea caracter profesional dar le vor oferi ocazia de a se împrieteni cu persoane importante din domeniul lor de activitate.

Duminică, Racii trebuie să fie foarte selectivi atunci când li se cere ajutor financiar pentru că unii prieteni vor încerca să profite de sensibilitatea și generozitatea lor.
Tot duminică, Racii singuri vor fi tentați să mai dea o șansă unei foste relații de iubire.