Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018, Săgetător

oana-hanganu-horoscop-30.07-5.08-SAGETATORHoroscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Săgetător pune accent pe relația nativilor cu părinții sau cu alte rude foarte apropiate.
Chiar de luni, nativii se vor implica în rezolvarea problemelor cu care se confruntă cineva din familie, mai ales dacă e vorba de probleme de sănătate.Marți, o rudă pe care n-au mai întâlnit-o de mult timp le va face o vizită sau o discuție legată de vânzarea/cumpărarea unei case ori a unui teren se poate relua, în termeni mai favorabili nativilor.

Miercuri, e rândul copiilor să acapareze atenția Săgetătorilor, în special dacă e vorba de probleme legate de școală sau de o competiție la care cei mici vor să participe

A doua parte a săptămânii va fi dominată de aspectul tensionat format joi dimineața de planetele Marte și Uranus. Acest aspect numit ”careu” poate afecta relațiile de muncă, motiv pentru care Săgetătorii sunt sfătuiți să nu se certe cu șefii sau cu colegi care se numără printre ”preferații” celor din conducerea firmei.

În plan sentimental, norocul le surâde Săgetătorilor care sunt de acord să se implice într-o relație ”la distanță” sau cu o persoană care locuiește, muncește sau călătorește mult în străinătate.

Până vineri seara, Luna va acționa în ”casa Iubirii” din astrograma Săgetătorilor și va readuce sau consolida armonia în cuplurile care au trecut, în ultima perioadă, prin momente mai dificile.

În weekend, Luna va acționa în sectorul Profesiei din astrograma Săgetătorilor. Nativii care intenționează să își caute un alt job sau să renunțe la statutul de salariat pentru a se dedica unei afaceri pe cont propriu vor avea sprijinul familiei, mai ales dacă ”deschid discuția” pe această temă în cursul zilei de duminică.
Important este să nu fie impulsivi să nu le dea celor dragi senzația că opinia lor nu contează. Trebuie să asculte toate părerile, chiar dacă nu sunt de acord cu acestea.