Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018, Scorpion

oana-hanganu-horoscop-30.07-5.08-SCORPIONHoroscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Scorpion anunță noroc în dragoste pentru nativii singuri. Aceștia se pot îndrăgosti de un coleg sau își pot întâlni marea iubire într-un context profesional.


Luni și marți, Luna aflată în ”casa Iubirii” va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter aflat în zodia Scorpion. Totuși, în ”casa Iubirii” se află și Neptun retrograd, iar Neptun este planeta Iluziilor și a Deziluziilor. Din acest motiv, Scorpionilor li se recomandă să nu-și idealizeze noul partener, pentru a nu fi dezamăgiți mai târziu.

Miercuri, 1 august, va fi o zi potrivită pentru rezolvarea unor probleme de familie sau legate de casă, care vor cere multă alergătură sau multe acte de redactat și completat.

Joi dimineață, Marte și Uranus vor forma un aspect tensionat numit „careu”. Acesta poate aduce o ceartă în cuplu, din cauza opiniilor diferite privind o investiție, o moștenire, un bun comun sau pur și simplu din cauza unor chestiuni administrative care nu pot fi ignorate sau amânate.

În weekend, Luna se va afla în zodia Taur și va îndrepta atenția Scorpionilor spre partenerul de viață sau spre colaborările profesionale în care nativii vor dori să aibă ultimul cuvânt.

Sâmbătă, Scorpionii și partenerul trebuie să plece, pe nepregătite, într-o scurtă călătorie sau să onoreze o invitație la un eveniment la care, inițial, refuzaseră să ia parte.

Duminica va fi perfectă pentru cuplurile care vor alege să-și petreacă ziua în doi și pentru Scorpionii care s-au îndrăgostit de curând și vor dori să-și declare și să-și demonstreze sentimentele.

Tensiuni pot să apară în cuplurile în care nativii Scorpion vor fi nevoiți să meargă la serviciu sau la un eveniment de natură profesională sau își vor lua de lucru, acasă, pentru a nu începe următoarea săptămână cu restanțe.