Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018, Taur

oana-hanganu-horoscop-30.07-5.08-TAUR.jpgHoroscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Taur anunță călătorii, vești sau invitații de la persoane din străinătate sau interes pentru cursuri și perfecționare într-un anumit domeniu. Toate acestea vor fi favorizate, în ultima parte a săptămânii, de Luna ajunsă în zodia Taur. Mai mult, Luna va forma, atunci, aspecte armonioase cu planetele Uranus, Neptun, Pluton și Saturn.Pentru Tauri, săptămâna va începe cu Luna aflată în sectorul Prietenilor din astrogramă, în armonie cu planetele Uranus, Neptun și Saturn. Astfel, Taurii își vor putea extinde cercul de prieteni sau vor primi invitații la diferite evenimente, unde vor avea ocazia să întâlnească persoane importante care îi vor ajuta, în viitor, în carieră.

Pentru nativii singuri, ziua de marți le poate aduce întâlnirea cu viitorul partener de viață. Luna va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter, iar acest aspect îi va avantaja și pe Taurii care au, deja, o relație și care se vor bucura de mai multă atenție și afecțiune din partea persoanei iubite.

Joi, 2 august, planetele Marte și Uranus vor forma un aspect tensionat numit ”careu” care le cere nativilor Taur prudență în relația cu șefii sau cu autoritățile.
Aspectul amintit le cere Taurilor ca, la serviciu, să respecte cu strictețe normele, să se adapteze la ritmul echipei din care fac parte și să nu ”tulbure apele” cu idei prea îndrăznețe sau cu soluții revoluționare.

Vineri dimineața, armonia dintre Lună și Mercur se va regăsi și în relația nativilor cu familia și mulți dintre aceștia se vor împăca sau vor relua legătura cu o rudă pe care nu au mai întâlnit-o de mult timp.

În weekend, Taurii vor prefera să își petreacă timpul cu prietenii, dar, din acest motiv, unii dintre ei se vor certa cu familia, iar alții vor uita de obligațiile de serviciu sau vor rata o oportunitate de afaceri.