Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018, Vărsător

oana-hanganu-horoscop-30.07-5.08-VARSATORHoroscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Vărsător este dominat de aspectul tensionat numit ”careu”, format, în dimineața zilei de joi, de planetele Marte și Uranus. Marte se află, încă, în zodia Vărsător, iar Uranus este planeta care patronează această zodie!”Careul” amintit poate aduce schimbări în familie, provocări în relația cu o rudă sau probleme ce trebuie rezolvate foarte rapid, legate de o casă, un teren, o moștenire sau de o afacere de familie.

Pentru Vărsătorii care trec printr-o perioadă de mari tensiuni și nemulțumiri în cuplu, ”careul” amintit poate aduce decizia de a renunța la o relație sau de a intenta divorțul. Această decizie, care înseamnă detașarea de trecut, este impusă și de prezența Nodului Sud în Vărsător, Nodul Sud fiind unul dintre pilonii principali ai Axei Destinului.

Totuși, pentru că suntem într-o perioadă cu Mercur retrograd, s-ar putea ca Vărsătorii sau partenerul să revină asupra acestei decizii după data de 18 august sau abia atunci să facă demersurile legale, concrete, ce vizează separarea.

Pentru alți nativi, ”careul” amintit poate aduce renunțarea la o colaborare profesională de care nu mai sunt mulțumiți.

În ambele cazuri, renunțarea va fi o decizie dificilă, dar le va deschide calea către un nou partener sau o nouă colaborare sau afacere.

Săptămâna începe, însă, cu vești bune în plan financiar. Vărsătorii primesc bani și pot face reparații sa reamenajări în casă, dar dacă sunt interesați să cumpere produse de valoare, ar fi bine să mai aștepte până când Mercur revine la mersul direct (18 august).

Ziua de vineri le aduce noroc Vărsătorilor singuri dar îndrăgostiți, care primesc declarații și se pot convinge de sentimentele persoanei iubite.

În weekend, Luna se va afla în sectorul Casei și al familiei, iar pentru cuplurile fără probleme, aspectele astrale vor favoriza călătoriile în locuri cu semnificație aparte pentru nativi sau  întâlnirea cu rudele, dar și rezolvarea unor chestiuni administrative, gospodărești.