Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018

oana-hanganu-horoscop-30.07-5.08.jpgHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie -5 august 2018. Eclipsa de Lună de săptămâna trecută influențează, încă, toate semnele zodiacale, iar Luna intrată în zodia Pești, în noaptea de duminică spre luni, amplifică sensibilitatea și intuiția, dar și receptivitatea la energiile din jur. Visele, meditația, interesul pentru spiritualitate, empatia și generozitatea sunt elementele care vor marca horoscopul general în prima parte a săptămânii.
Miercuri, 1 august, Luna va ajunge în zodia Berbec și ne va aduce mai multă energie, ambiție, curaj, dar va amplifica și orgoliul și impulsivitatea.

Joi, 2 august, Marte aflat în Vărsător va forma un aspect provocator numit ”careu” cu planeta Uranus, aflată în zodia Taur. Acest aspect poate aduce schimbări neașteptate și le cere nativilor din toate zodiile să nu răspundă la provocări și să nu ia decizii ”la nervi” sau din dorința de a enerva, de a pedepsi ori de a se răzbuna pe cineva.

În ”plan macro”, careul dintre Marte și Uranus poate favoriza  tulburări sociale sau revolte împotriva autorităților sau poate aduce în prim plan lideri originali, independenți, carismatici, care nu se încadrează în ”tiparele” obișnuite, care nu provin din ”sistem” sau care promovează idei și principii noi, revoluționare.

De vineri seara, Luna ajunsă în zodia Taur, ne face mai practici și mai pricepuți în a ne gestiona resursele personale, dar și mai dornici de a ne bucura, cu adevărat, de viață.
Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios între Lună și Pluton, aspect care aduce vești bune pentru cei care, în ultima perioadă (foarte complicată, de altfel) și-au îndeplinit obligațiile și pentru cei care și-au respectat cuvântul dat și responsabilitățile.

Află ce prevede horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC
Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Berbec este dominat de aspectul tensionat format, în dimineața zilei de joi, de planetele Marte și Uranus. Acest aspect poate aduce schimbări neașteptate și provocări în plan financiar sau în relația cu prietenii. Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Taur anunță călătorii, vești sau invitații de la persoane din străinătate sau interes pentru cursuri și perfecționare într-un anumit domeniu. Pentru nativii singuri, ziua de marți le poate aduce întâlnirea cu viitorul partener de viață. Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Gemeni anunță recompense financiare pentru succesul obținut de nativi cu un proiect mai vechi. S-ar putea spune că multor nativi Gemeni abia acum li se va face dreptate la serviciu și vor avea, cu adevărat, șanse de afirmare sau de promovare. Citește horoscopul complet aici!

RAC
Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Rac anunță posibile călătorii în prima parte a săptămânii și le recomandă nativilor să verifice fiecare detaliu, înainte de plecare. Miercuri Luna va intra în ”casa Carierei” și îi va motiva să se afirme la serviciu sau să își caute un job mai bun. Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Leu este dominat de aspectul tensionat numit ”careu”, format, în ziua de joi. Acesta anunță risc de ceartă cu partenerul de viață din cauza carierei. În iubire, chiar și pentru relațiile aflate la început, se anunță pasiune, dar și gelozie. Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Fecioară anunță schimbări, vești sau decizii importante în plan sentimental sau în probleme legate de copii. Iar asta, chiar de luni, când Luna aflată în sectorul Mariajului va fi în armonie cu planeta Responsabilității, Saturn, aflată în ”casa Iubirii”. Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Balanță anunță schimbări importante în plan profesional și financiar chiar de luni, când Luna și Uranus vor fi în armonie și vor dinamiza sectorul profesional și ”casa Banilor altora” din astrogramă. Citește horoscopul complet aici!

SCORPION
Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Scorpion anunță noroc în dragoste pentru nativii singuri care se pot îndrăgosti de un coleg sau își pot întâlni marea iubire într-un context profesional. Miercuri va fi o zi potrivită pentru rezolvarea unor probleme de familie. Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR
Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Săgetător pune accent pe relația nativilor cu părinții sau cu alte rude foarte apropiate. În plan sentimental, norocul le surâde Săgetătorilor care sunt de acord să se implice într-o relație ”la distanță”. Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Capricorn anunță schimbări în plan sentimental pentru nativii singuri sau schimbări pozitive în relația de iubire și armonie în relația cu copiii. În afaceri și proiecte profesionale sunt sprijiniți financiar de un prieten. Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR
Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Vărsător este dominat de aspectul tensionat numit ”careu”, format, în dimineața zilei de joi, de planetele Marte și Uranus. ”Careul” amintit poate aduce schimbări în familie sau provocări în relația cu o rudă apropiată. Citește horoscopul complet aici!

PEȘTI
Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august pentru zodia Pești anunță succes în plan profesional și schimbări pozitive în plan personal. Marți, Peștii care vor să călătorească pot primi o ofertă neașteptată de a petrece câteva zile în străinătate, alături de un prieten vechi sau pot câștiga o excursie drept premiu. Citește horoscopul complet aici!

Află și ce e bine să eviți, dar și ce e bine să faci atunci când Mercur este retrograd, ca acum! Click aici!