Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 31 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-31-iulie.jpgHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 31 iulie 2018. Luna este foarte ”prietenoasă” astăzi și formează aspecte armonioase cu planetele Jupiter, Pluton și Neptun. Astrele ne ajută să încheiem ”luna lui Cuptor” într-o notă optimistă, ca să atragem norocul pentru ”luna lui Gustar”!
Ce anunță horoscopul zilei de 31 iulie 2018 pentru zodii:

BERBEC
Berbecii au nevoie de bani, dar trebuie să aibă răbdare! Banii vor veni, dar cu întârziere! Dar asta n-ar trebui să-i facă să renunțe la planurile lor! Peste puțin timp, totul se va rezolva.
TAUR
Pentru Tauri, ziua de azi e norocoasă în plan sentimental. În cuplu, vechile probleme sunt date uitării și se reface armonia.
Nativii singuri își pot întâlni sufletul-pereche.

GEMENI
Gemenii au o zi favorabilă în plan profesional. Li se pregătește o promovare, dar, pentru mai mulți bani, vor avea mai multe responsabilități. Alegerea le aparține.

RAC

Racii care pleacă în vacanță trebuie să verifice detaliile legate de cazare și transport înainte de a pleca de acasă. Ceilalți, să aibă grijă de documente și să se asigure ca mesajele pe care le trimit ajung la destinatar!

LEU
Leii pot obține promisiunea unui șef legată de o apropiată mărire de salariu dar e bine să nu-și facă planuri înainte de a semna noul contract! Pe Mercur retrograd, oamenii se mai răzgândesc, uită ușor… Inclusiv șefii…

FECIOARĂ
Fecioarele au parte de o zi armonioasă în plan sentimental și partenerial. Chiar și în cuplurile care, în ultima perioadă, atmosfera a fost tensionată, situația se îmbunătățește simțitor. Șansa e și de partea nativilor singuri.

BALANȚĂ
Balanțele pot fi contactate de foști colegi sau șefi care doresc să reia colaborarea. Dar, chiar dacă oferta e avantajoasă, e bine să nu o accepte decât dacă aceștia au fost corecți cu ele. Oamenii nu se schimbă!

SCORPION
Pentru Scorpioni, ziua de astăzi este norocoasă în plan sentimental. Mulți nativi se pot îndrăgosti sau pot aduce mai multă armonie în relația de suflet. Ziua este bună și pentru a transforma un hobby într-o afacere.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii își vizitează părinții sau primesc oaspeți dragi, pe care nu i-au mai văzut de mult timp. Ziua este bună și pentru pregătirea unui eveniment de familie sau pentru negocieri legate de un teren sau o casă.

CAPRICORN
Pentru Capricorni, agenda zilei va fi aglomerată. Unii vor avea de făcut mai multe drumuri, alții vor completa și expedia tot felul de documente sau vor sta, la telefon, ore în șir (e drept, nu doar în interes profesional!).

VĂRSĂTOR

Horoscopul zilei pentru Vărsători anunță o zi norocoasă în plan financiar. Nativii primesc bani și pot rezolva probleme legate de casă și familie. Cei care își negociază salariul, trebuie să nu aibă pretenții exagerate!

PEȘTI
Pentru Pești, ziua vine cu surprize plăcute. Generozitatea de care au dat dovadă până acum le va fi răsplătită de prietenii pe care i-au ajutat sau de… astre. Nativii primesc un cadou, o declarație, o invitație…

Citește și horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018!