Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 1 august 2018

oana-hanganu-horoscop-1-augustHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 1 august 2018. Luna intră în zodia Berbec și amplifică energia, spiritul de inițiativă și ambiția, dar și orgoliul.
În plus, armonia dintre Lună și Marte sporește și spiritul de aventură, dar tensiunea dintre Lună și Saturn ”ne amintește” de responsabilități și de faptul că, pentru orice, există un preț, o plată sau, după caz, o răsplată.

Ce anunță horoscopul zilei pentru fiecare semn zodiacal:

BERBEC
Berbecii încep luna august cu dreptul pentru că Luna intră în zodia lor și este în armonie cu Marte, planeta care îi patronează. Ziua este potrivită pentru întâlniri cu prietenii dar și pentru o mai activă prezență în rețeaua profesională din care fac parte.

TAUR
Taurii au idei și soluții pentru toată lumea, dar pentru problemele personale sau pentru sarcinile de serviciu nu prea au nici chef, nici inspirație. Astăzi ar fi bine să evite întâlnirile importante și, pe cât posibil, să se odihnească mai mult.

GEMENI
Gemenii își ajută prietenii și nu de puține ori au probleme în cuplu din acest motiv. Astăzi, însă, unii prieteni ”întind coarda” și exagerează cu pretențiile sau cererile lor. Și, uite așa, își mai fac și Gemenii ordine în viață și mai ”restrâng” lista de prieteni…

RAC
Racii au ocazia să-și mărească veniturile fie printr-un job suplimentar, fie printr-un nou loc de muncă, mai bine plătit, dar care înseamnă și mai multe responsabilități și mai puțin timp petrecut cu familia. Partenerul nu va fi încântat de această perspectivă.

LEU
Leilor le place să fie în centrul atenției, dar astăzi s-ar putea ca altcineva să aibă rolul principal în echipă. Chiar dacă decizia șefilor nu li se pare corectă, e bine să aibă răbdare! Schimbarea nu va dura prea mult pentru că rezultatele vor vorbi de la sine.

FECIOARĂ
Fecioarele riscă să se certe cu partenerul dacă încep, de dimineață, cu criticile și reproșurile. Nici la serviciu nu sunt în toane bune decât în a doua parte a zilei, când pot primi vești bune legate de salariu. Seara, poznele copiilor pot provoca tensiuni în cuplu.

BALANȚĂ
Dimineață, Balanțele ar trebui să refuze rolul de mediator între doi colegi. Mai bine îi lasă pe aceștia să-și rezolve problemele. Astăzi e, oricum, o zi mai complicată pentru ele. Chiar și acasă poate izbucni o ceartă, din cauza unor chestiuni administrative.

SCORPION
Scorpionii au parte de o zi plină, în care timpul pare că nu le ajunge. Au multe documente de completat, multe întâlniri sau multe drumuri de făcut. În plus, o rudă apropiată le cere ajutorul sau le face o vizită-surpriză, iar persoana iubită îi tot sună pentru tot felul de fleacuri.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii au parte de o zi bună în plan sentimental. În special nativii singuri vor simți efectele Lunii care astăzi ajunge în ”casa Iubirii” din astrograma lor. Pentru cei care au o relație, seara va fi armonioasă dacă nu discută despre bani. Ziua aduce și vești bune legate de copii.

CAPRICORN
Dimineață, Capricornii trebuie să refacă un document rătăcit sau distrus din neatenția unui coleg sau să reprogrameze o serie de întâlniri și evenimente. În a doua parte a zilei, vin vești legate de părinți. Sau o rudă cu care nativii s-au certat îi contactează și face primul pas spre împăcare.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii ar trebui să evite cheltuielile pentru că sunt prea ”receptivi” la oferte și promoții și, dacă merg prin magazine, uită de lista de cumpărături stabilită cu partenerul. De aici, risc de ceartă în cuplu, mai ales dacă în casă e nevoie de bani pentru reparații, renovări, reamenajări.

PEȘTI
Peștii au parte de o zi norocoasă în plan financiar. Luna intră, astăzi, în ”casa Banilor” din astrograma lor, așa că nativii au șanse mari să obțină un job mai bine plătit sau o mărire de salariu la actualul loc de muncă. Ziua vine cu vești bune și pentru cei care au afaceri pe cont propriu.

Citește și horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018!

oana-horoscop-vibratia-zilei-1-august