Horoscop Oana Hanganu pentru luna august 2018, Balanță

oana-hanganu-horoscop-august-2018-BALANTAHoroscopul lunii august 2018 pentru zodia Balanță anunță surprize în plan financiar și noroc în iubire. În plan profesional,  li se recomandă să profite de primele 3 săptămâni din lună, când Soarele va acționa în sectorul Prietenilor și al rețelelor profesionale, dar și al planurilor de viitor din astrograma lor.

Din 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și, timp de o lună de zile, Balanțele vor avea mai multă nevoie de odihnă, se vor mobiliza mai greu dar vor putea lucra, discret, la proiectele personale, pentru a se bucura de succes după ce Soarele va intra în zodia lor.

Deocamdată, Balanțele trebuie să profite și de prezența planetei Venus (care le patronează!) în zodia lor, începând din data de 6 august. Venus le va ajuta să aibă relații excelente cu cei din jur și le va aduce noroc inclusiv în iubire.
Dar, cum, până în 13 august, Marte retrograd va acționa în ”casa Iubirii”, s-ar putea ca viața sentimentală a Balanțelor să fie ”condimentată” și cu scene de gelozie, însă diplomația nativilor va putea anula tensiunile.

Din 7 august, Uranus, planeta Surprizelor, își va începe tranzitul retrograd în zodia Taur și, pentru Balanțe, asta înseamnă surprize în plan financiar. Nu este vorba despre bani câștigați prin munca proprie, ci despre donații, cadouri, sponsorizări sau diverse modalități de finanțare, inclusiv credite bancare.

Din 11 august, în viața Balanțelor pot intra noi prieteni sau nativii pot avea acces la noi cercuri sociale sau rețele profesionale.
În 11 august va fi Lună Nouă și eclipsă parțială de Soare în zodia Leu și în sectorul Prietenilor din astrograma Balanțelor.
Luna Nouă din 11 august le poate ajuta pe Balanțe să primească informații importante sau să întâlnească persoane care le vor ajuta să își schimbe planurile de viitor sau să facă noi pași în împlinirea unui vis.

Soarele va acționa în ”casa Prietenilor” din astrograma Balanțelor până în ziua de 23 august și tot aici se va afla și Mercur, planeta Comunicării, afacerilor și călătoriilor.
După data de 19 august, când va reveni la mersul direct, Mercur le va ajuta pe Balanțe să ”socializele” mai mult, să călătorească mai mult sau le va accentua interesul pentru studiu sau afaceri.

Luna Plină din 26 august poate fi un moment în care multe Balanțe își vor analiza parcursul profesional și vor lua în calcul chiar renunțarea la statutul de angajat pentru a se dedica unei afaceri pe cont propriu.
Altele vor obține un job mai bun sau o promovare la actualul loc de muncă. Iar toate acestea, pentru că Luna Plină din 26 august va avea loc în ”casa Profesiei” din astrograma Balanțelor.

În plan personal, mai ales după data de 13 august, se impune mai mare grijă acordată familiei pentru că în ziua amintită, Marte retrograd va ajunge în sectorul Casei și Familiei din astrograma Balanțelor, unde se află, deja, planeta Responsabilităților, Saturn.