Horoscop Oana Hanganu pentru luna august 2018, Berbec

oana-hanganu-horoscop-august-2018-BERBECHoroscopul lunii august 2018 pentru zodia Berbec anunță șanse și schimbări pozitive în plan sentimental și partenerial chiar din prima parte a lunii și, pentru unii nativi, o idilă la serviciu. Din 6 august, planeta Iubirii se va muta în zodia Balanță și, până în septembrie, va aduce mai multă armonie în relația de cuplu, iar pentru nativii singuri, oportunități amoroase.
Totuși, cel mai important moment care poate schimba cu adevărat viața sentimentală a Berbecilor va fi Luna Nouă din data de 11 august, însoțită de o eclipsă parțială de Soare.
Luna Nouă va avea loc în zodia Leu și în ”casa Iubirii” din astrograma lor, iar în zodia Leu se vor mai afla, atunci, Mercur retrograd și  Nodul Nord, legat de karmă și destin.

Astfel, în jurul acestei date nativii singuri își pot întâlni adevăratul suflet-pereche, iar cei care au, deja, o relație își vor face planuri de viitor și se vor gândi dacă e momentul pentru (încă) un copil.

De altfel, până în data de 23 august, viața sentimentală a Berbecilor va fi influențată pozitiv de prezența Soarelui în zodia Leu.
Din 23 august, Soarele se va muta în semnul Fecioarei și va muta atenția Berbecilor spre viața profesională.

Un alt aspect important pentru viața profesională a Berbecilor va fi tranzitul retrograd al planetei Marte prin zodia Capricorn, în perioada 13-27 august.
Marte îi patronează pe Berbeci și, în astrologie, este nu doar ”planeta Războiului”, ci și planeta Acțiunii și planeta Pasiunii.
Iar zodiei Capricorn îi corespunde ”casa Carierei” din astrograma Berbecilor.

Se poate spune că în perioada 13-27 august, mobilizați de Marte în Capricorn, Berbecii vor putea face schimbări importante în viața profesională, mulți dintre ei având curajul să renunțe la ”job-uri călduțe” sau chiar la cariere solide pentru a o lua de la capăt într-un alt domeniu de activitate, de care sunt cu adevărat pasionați și interesați.

Mai mult, și revenirea planetei Mercur la mersul direct, în data de 19 august, va fi un moment favorabil pentru că îi va ajuta pe Berbeci nu doar să-și exprime sentimentele, ci și să se promoveze într-un mod mai eficient și să fie mai convingători la interviuri sau în diverse competiții.

În plan financiar, luna august va veni cu surprize, așa cum anunță și tranzitul retrograd al planetei Uranus în ”casa Banilor” din astrograma lor.
S-ar putea ca mulți nativi să recupereze datorii sau să fie recompensați pentru activități din trecut.
Uranus retrograd în ”casa Banilor” le poate aduce, în sfârșit, și o mărire de salariu, pentru care Berbecii au muncit foarte mult în ultima perioadă.

Sau unii nativi care au solicitat o bursă de studii ori un credit vor primi un răspuns afirmativ după ce, inițial, cererea lor fusese respinsă.
Dar Uranus retrograd în casa Banilor le cere Berbecilor  mai multă cumpătare pentru că, altfel, banii câștigați ”li se vor scurge printre degete”.