Horoscop Oana Hanganu pentru luna august 2018, Gemeni

oana-hanganu-horoscop-august-2018-GEMENIHoroscopul lunii august pentru zodia Gemeni este dominat de tranzitul planetei Mercur și le recomandă nativilor să evite luarea unor decizii importante, semnarea de contracte sau cumpărarea de obiecte de valoare înainte de data de 19 august.
Mercur este planeta care îi patronează pe Gemeni și, până în 19 august, va avea o mișcare retrogradă în zodia Leu și în sectorul Comunicării din astrogramă.
Un moment important în această perioadă va fi Luna Nouă din data de 11 august care va avea loc în zodia Leu și va fi însoțită de o eclipsă parțială de Soare.
Pentru Gemeni, această Lună Nouă poate aduce succes în renegocierea unui contract sau în relansarea unui proiect, dar nu este un moment favorabil noilor proiecte.

Din 19 august, Mercur va reveni la mersul direct și lucrurile se vor lega mai ușor, dar asta nu înseamnă că nu pot să apară și surprize.
Marte, planeta Acțiunii, va fi, de asemenea, în mers retrograd până spre sfârșitul lunii și le va pune Gemenilor răbdarea la încercare.

Până în 13 august, Marte va fi retrograd în zodia Vărsător și va complica relațiile Gemenilor cu persoane din străinătate sau va produce încurcături în călătoriile efectuate de nativi în alte țări. Și relația cu autoritățile poate avea de suferit.

Din 13 până în 27 august, Marte va fi retrograd în ”casa Banilor altora” din astrograma Gemenilor și va complica situația financiară în cazul nativilor care au afaceri, au de recuperat bani ori au credite sau taxe de plătit.
Marte retrograd poate aduce și tensiuni în cuplu din cauza bugetului familiei (insuficient!) sau din cauza diminuării veniturilor partenerului de viață.

În plan sentimental, viața Gemenilor va fi puternic influențată de intrarea planetei Iubirii, Venus, în sectorul Iubirii și copiilor din astrograma nativilor, în data de 6 august.

Gemenii singuri vor avea toate șansele să se îndrăgostească, iar cei care au o relație vor avea parte de armonie și afecțiune.
Relația cu copiii va fi, de asemenea excelentă.
În plus, Venus în ”casa Copiilor” ar putea să le aducă nativilor vești bune legate de o sarcină sau să îi determine pe mulți nativi să își dorească să devină părinți.

Din 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și, timp de o lună de zile, va acționa în sectorul Familiei din astrograma Gemenilor, ”încurajându-i” pe mulți nativi să-și facă mai mult timp nu doar pentru familie, ci și pentru lucrări de amenajare, decorare a locuinței sau pentru afaceri imobiliare sau de familie.

După data de 23 august, și nativii care vor să se mute în casă nouă sau să se căsătorească vor avea astrele de partea lor.

În plan profesional, cel mai important moment poate fi Luna Plină din data de 26 august care va avea loc în ”casa Carierei” din astrograma Gemenilor și le va aduce vești oficiale privind succesul într-o competiție sau oferte foarte bune de muncă sau succes în proiecte și afaceri personale.