Horoscop Oana Hanganu pentru luna august 2018, Pești

oana-hanganu-horoscop-august-2018-PESTIHoroscopul lunii august 2018 pentru zodia Pești este dominat de Luna Plină care va avea loc în data de 26 și îi va ajuta pe nativi să își schimbe viața, îndeplinindu-și un vis ori făcând pași concreți în această direcție. Luna Plină din 26 august va avea loc în zodia Pești și va fi un moment foarte important pentru nativii acestei zodii.

Va fi un moment de bilanț, dar și de realism în stabilirea planurilor de viitor. Va fi, de asemenea, un moment decisiv, în care Peștii pot renunța la tot ce îi împiedică să aibă viața pe care o visează. Pot renunța la o relație, la un job, la un stil de a trăi, la obiceiuri, la un hobby etc.

Dar, până atunci, prima săptămână din august va fi favorabilă în plan sentimental pentru că Venus, planeta Iubirii, se va afla în sectorul Mariajului din astrograma lor.

Din 6 august, Venus va intra în zodia Balanță și, până în 9 septembrie, va aduce mai multă pasiune în cuplu sau mai multe oportunități amoroase pentru nativii singuri.

Venus în Balanță poate însemna și noroc financiar prin alții, așa că Peștii se pot aștepta la cadouri, prime, comisioane, sponsorizări sau credite pentru proiectele personale.
Totuși, pentru că Mercur va fi retrograd până în 19 august, s-ar putea ca banii promiși să întârzie sau cadoul așteptat să fie rătăcit de curier și să fie nevoie de câteva demersuri suplimentare pentru a-l recupera.

În primele două săptămâni din august, și Mare va fi retrograd și va influența casa Trecutului din astrograma Peștilor. Aceștia sunt sfătuiți să verifice dacă nu au de achitat taxe sau impozite sau alte restanțe.

Din 13 august, Marte retrograd va ajunge în zodia Capricorn și, până la sfîrșitul lunii, îi va ajuta pe nativii Pești să clarifice eventuale prbleme sau dispute cu un prieten sau să recupereze o datorie sau profitul unei afaceri.

În plan profesional, prezența Soarelui în zodia Leu îi va ajuta să se afirme la actualul loc de muncă și să fie promovați sau să își găsească un job mai bun, o zi semnificativă în acest sens fiind cea de 11 august. Atunci va fi Lună Nouă în zodia Leu și în ”casa Profesiei” din astrograma Peștilor.

În același timp, Luna Nouă din 11 august poate fi și momentul în care mulți nativi vor începe o dietă, un alt stil de viață sau vor decide că e  timpul să recurgă la anumite proceduri sau tratamente de întinerire sau să-ți schimbe look-ul.

Din 23 august, Soarele se va muta în zodia Fecioarei și, timp de o lună de zile, va acționa în sectorul Mariajului din astrograma Peștilor. Soarele în Leu va aduce ”un suflu nou” în relația de cuplu sau va îndrepta pașii nativilor singuri către viitorul partener de viață.