Horoscop Oana Hanganu pentru luna august 2018, Scorpion

oana-hanganu-horoscop-august-2018-SCORPIONHoroscopul lunii august 2018 pentru zodia Scorpion anunță schimbări în plan relațional, iar pentru unii nativi, dorința de întoarcere la o fostă iubire sau transformarea unei prietenii într-o poveste de dragoste.  Toate acestea sunt anunțate de tranzitele planetelor Venus (planeta Iubirii) și Uranus (planeta Surprizelor).În prima săptămână din august, planeta Iubirii se va afla în ”casa Prieteniei” din astrograma Scorpionilor. Pentru cei mai mulți dintre ei, asta va însemna relații excelente cu prietenii, dar pentru unii nativi, va însemna îndrăgostirea de un prieten.

Din 6 august și până în septembrie, Venus se va afla în sectorul Trecutului și secretelor din astrograma Scorpionilor, așa că unii nativi vor dori să se întoarcă la o fostă iubire, în timp ce alții vor avea o aventură. Dar, pentru cei mai mulți Scorpioni, Venus în Balanță va însemna discreție legată de viața personală.

Din 7 august, planeta Uranus va intra în mers retrograd în zodia Taur și va aduce schimbări neașteptate în relația de cuplu, în parteneriatele de afaceri sau în colaborările profesionale ale nativilor.
Deciziile nativilor sau cele ale partenerilor se pot schimba peste noapte, nimic nu va mai părea ”pe termen lung”, iar această nesiguranță va fi accentuată și de tranzitul retrograd al planetei Mercur, până în ziua de 19 august.

Perioada cea mai provocatoare va fi între 13 și 23 august, când se vor face simțite și efectele tranzitului retrograd al planetei Acțiunii, Marte, ajunsă în sectorul Comunicării și contractelor din astrograma Scorpionilor. Perioada amintită poate fi, însă, depășită cu tact și răbdare.

În plan profesional, Scorpionii trebuie să profite de perioada în care Soarele acționează în sectorul Carierei din astrograma lor și care se va încheia la data de 23 august. Atunci Soarele va părăsi zodia Leu și va intra în zodia Fecioară, îndreptând atenția Scorpionilor spre prieteni și spre socializare.

Un moment important în cariera Scorpionilor va fi Luna Nouă din 11 august, care va avea loc în zodia Leu și va fi însoțită de o eclipsă parțială de Soare. Atunci Scorpionii pot primi o ofertă de muncă sau pot afla informații interesante despre un job pe care îl doresc de mul timp.

Dar, cum la momentul de Lună Nouă, Mercur va fi retrograd tot în zodia Carierei, nativilor li se recomandă să nu ia decizii importante în această ”materie.
Din 19 august, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Leu și lucrurile se vor schimba în bine.

În ultima parte a lui august, Scorpionii își vor face mai mult timp și pentru viața sentimentală, iar Luna Plină din 26 august va fi un moment important pentru că va avea loc în ”casa Iubirii și a copiilor” din astrograma lor.
Pentru unii nativi, Luna Plină va veni cu motive de împlinire în cuplu, cu dovezi de iubire sau cu vești bune legate de copii. Pentru alții, va aduce întâlnirea cu sufletul-pereche.