Horoscop Oana Hanganu pentru luna august 2018, Taur

oana-hanganu-horoscop-august-2018-TAURHoroscopul lunii august 2018 pentru zodia Taur anunță profit în afaceri sau succes în plan profesional, precum și relații excelente cu șefii și colegii, după data de 6 august.
Atunci, planeta Venus va intra în zodia Balanță și va acționa în ”casa Profesiei și a sănătății” din astrograma Taurilor. Acest aspect este foarte important pentru că Micul Benefic Venus îi patronează pe nativii Taur. 
Venus în Balanță îi va ajuta pe Tauri și să își rezolve probleme de sănătate sau să își schimbe stilul de viață, iar în cazul multor nativi va accentua interesul pentru noile descoperiri din medicină, pentru noi terapii sau tratamentele ”antiaging” și diverse tehnici de înfrumusețare, dar și pentru modă, bijuterii și… dulciuri.

Domeniile amintite ar putea deveni și cele în care, după data de 19 august (când Mercur, planeta Afacerilor va reveni la mersul direct) Taurii ar putea să înceapă sau să-și dezvolte, cu succes, afaceri și proiecte personale.

Horoscopul lunii august pentru Tauri va fi dominat și de tranzitul retrograd al planetei Uranus chiar în zodia lor, din data de 7 august. Uranus retrograd va aduce situații complicate, dar și surprize și răsturnări de situație care îi vor obliga pe nativi să reacționeze rapid și se adapteze la nou, atât în plan profesional, cât și sentimental.

Până în ziua de 23 august, Soarele va acționa în sectorul Familiei din astrograma Taurilor și mulți nativi se vor implica mai mult în chestiuni administrative, gospodărești sau nu vor putea rata niciun eveniment de familie.

Luna Nouă din data de 11 august poate aduce vești importante despre rude iar pentru unii nativi, poate fi un moment hotărâtor privind întemeierea unei familii sau pentru mutarea într-o casă  nouă.
­­
Din 23 august, Soarele se va afla în zodia Fecioară și, timp de o lună de zile, va acționa în sectorul Iubirii și al copiilor din astrograma Taurilor.
Aflat în Fecioară, Soarele va aduce șanse extraordinare în plan amoros  pentru nativii singuri, dar și vești bune pentru cei care au o solidă relație de cuplu și doresc să devină părinți.

Dar planurile pe termen lung ale nativilor Taur pot trece prin serioase modificări în jurul zilei de 26 august.
Atunci va fi Lună Plină în zodia Pești și în sectorul Prietenilor din astrograma Taurilor și multe informații sau secrete vor ieși la iveală.

Iar unele dintre informațiile primite îi vor motiva pe Tauri să își schimbe planurile pe termen lung sau ”să-și facă ordine” în  cercul de prieteni și să devină mai selectivi atunci când aleg invitațiile pe care trebuie să le onoreze și persoanele în compania cărora ”se afișează”.

În plan financiar, câștiguri importante pot veni din colaborări cu persoane sau firme din străinătate și mulți nativi își vor căuta și își găsi job-uri în alte țări sau în companii străine.