Horoscop Oana Hanganu pentru luna august 2018. Vor fi 8 evenimente importante în luna a 8-a din an!

oana-hanganu-horoscop-august-2018Horoscop Oana Hanganu pentru luna august 2018. Vor fi 8 evenimente astrologice importante în luna a 8-a din an! Iar vibrația cifrei 8 aduce schimbare, răsturnări de situații, dar și noroc! Și astrele au pregătit o lună plină de provocări pentru zodii. Acestea pot fi, însă, transformate în oportunități de cei care nu se cramponează de trecut, optează pentru schimbări reale și au curajul să ia decizii radicale. Horoscopul lunii august 2018 este marcat de 8 evenimente astrologice importante, aducătoare de schimbări drastice, necesare și imposibil de evitat. Dar toate acestea vor da o șansă în plus celor interesați să se îndrepte spre adevărata menire și să-și împlinească destinul.

Cele 8 evenimente astrologice importante din august sunt:

  • 6 august: Venus intră în zodia Balanță;
  • 7 august: începe tranzitul retrograd al planetei Uranus, în zodia Taur;
  • 11 august: Luna Nouă în Leu însoțită de o eclipsă parțială de Soare;
  • 13 august: Marte retrograd ajunge în zodia Capricorn;
  • 19 august: Mercur revine la mersul direct în zodia Leu;
  • 23 august: Soarele intră în zodia Fecioară;
  • 26 august: Luna Plină în zodia Pești;
  • 27 august: Marte revine la mersul direct în zodia Capricorn.

Iată ce prevede horoscopul lunii august 2018 pentru toate zodiile:

BERBEC
Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Berbec anunță șanse și schimbări pozitive în plan sentimental și partenerial chiar din prima parte a lunii și, pentru unii nativi, o idilă la serviciu. August vine și cu surprize în plan financiar dar nativii trebuie să nu exagereze cu cheltuielile… Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Taur anunță profit în afaceri sau succes în plan profesional, precum și relații excelente cu șefii și colegii, după data de 6 august. În plan sentimental, apar schimbările așteptate, după data de 23 august. În plan profesional, mulți nativi își vor găsi job-uri mai bune în străinătate.  Citește horoscopul complet aici!


GEMENI

Horoscopul lunii august pentru zodia Gemeni este dominat de tranzitul planetei Mercur și le recomandă nativilor să evite luarea unor decizii importante, semnarea de contracte sau cumpărarea de obiecte de valoare înainte de data de 19 august. În plan profesional, cel mai important moment poate fi Luna Plină din data de 26 august. Citește horoscopul complet aici!
RAC
Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Rac anunță armonie în familie și, pentru nativii singuri, șansa de a-și întâlni sufletul-pereche prin intermediul unei rude sau cu ocazia unui eveniment. Toate acestea vor fi favorizate de intrarea planetei Venus în Balanță și în sectorul Casei și al familiei din astrograma lor, în data de 6 august. Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Leu este dominat de tranzitele planetelor Mercur și Marte. Acestea le recomandă nativilor Leu să își ”gestioneze” cu grijă relațiile și să își aleagă cu mare grijă cuvintele,  dar și să își pregătească temeinic toate întâlnirile și călătoriile. Din 23 august, norocul le surâde în plan financiar. Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Fecioară le recomandă nativilor să profite de prezența planetei Venus în casa Banilor, începând din 6 august. Venus le va ajuta să câștige mai mulți bani din munca proprie, dar le va îndemna pe să dea banii pe haine, bijuterii, parfumuri etc. Deci, atenție la cheltuieli pentru a nu da peste cap bugetul familiei. Banii pot fi motiv de ceartă în cuplu.  Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Balanță anunță surprize în plan financiar și noroc în iubire. În plan profesional, horoscopul le recomandă nativilor să profite de primele 3 săptămâni din lună, când Soarele va acționa în sectorul Prietenilor și al rețelelor profesionale, dar și al planurilor de viitor, din astrograma lor.  Citește horoscopul complet aici!

SCORPION
Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Scorpion anunță schimbări în plan relațional, iar pentru unii nativi, dorința de întoarcere la o fostă iubire sau transformarea unei prietenii într-o adevărată poveste de dragoste.  Toate acestea sunt anunțate de tranzitele planetelor Venus (planeta Iubirii) și Uranus (planeta Surprizelor). Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR
Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Săgetător anunță multe călătorii și relații excelente cu prietenii în primele 3 săptămâni, după care interesul nativilor se va muta spre carieră. În plan profesional, Uranus retrograd poate să impună rediscutarea unui contract de muncă, din motive care țin de reorganizarea firmei. Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Horoscopul lunii august pentru zodia Capricorn este dominat de Uranus retrograd, care aduce surprize în plan sentimental. Nativii  singuri își pot întâlni marea iubire, în timp ce în cuplurile cu vechime se pot lua decizii surprinzătoare, pe care, până acum, ambii parteneri le respingeau. De exemplu, decizia de a avea (încă) un copil. Citește horoscopul complet aici!


VĂRSĂTOR
Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Vărsător este marcat de Marte și Uranus. Pentru unii nativi, Uranus retrograd în Taur și Marte retrograd în Vărsător vor tensiona relațiile de familie sau vor grăbi rezolvarea unor situații legate de un o casă sau de responsabilitățile care revin fiecărui membru de familie în îngrijirea unei rude. Citește horoscopul complet aici!

PEȘTI
Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Pești este dominat de Luna Plină care va avea loc în data de 26 și îi va ajuta pe nativi să își schimbe viața, îndeplinindu-și un vis ori făcând pași concreți în această direcție.
Va fi un moment decisiv, în care Peștii pot renunța la tot ce îi împiedică să aibă viața pe care o visează: la o relație, la un job la un hobby… Citește horoscopul complet aici!

oana-horoscop-august