Horoscop Oana Hanganu pentru luna august, Capricorn

oana-hanganu-horoscop-august-2018-CAPRICORNHoroscopul lunii august pentru zodia Capricorn este dominat de tranzitul retrograd al planetei Uranus, care va aduce surprize în plan sentimental.  Acestuia i se adaugă tranzitul retrograd al planetei Marte care, în primele două săptămâni, va afecta sectorul financiar din astrograma nativilor, iar din 13 august, le va influența viața personală pentru că va intra chiar în semnul Capricornului.În acest context, luna august nu va fi deloc una liniștită pentru Capricorni, dar cei singuri și-ar putea întâlni marea iubire, în timp ce în cuplurile cu vechime s-ar putea lua decizii surprizătoare, pe care, până acum, ambii parteneri le respingeau. De exemplu, decizia de a avea un copil sau încă un copil,  după caz. Uranus retrograd poate aduce și vești neașteptate legate de o sarcină.

Uranus retrograd va acționa toată luna și, până în 23 august, ar putea să aducă, pentru unii nativi, aventuri intense dar trecătoare.

Surprizele vor exista și în plan financiar. Iar ele vor fi plăcute pentru nativii care, după revenirea planetei Mercur la mersul direct (19 august), vor decide că e momentul să își transforme un hobby într-o afacere personală.
Luna Nouă din data de 11 august le poate aduce nativilor informații utile sau întâlnirea cu persoane care îi vor ajuta să își transforme planurile și visele în realitate.

În plan financiar, Marte retrograd în zodia Vărsător până în 13 august poate aduce discuții necesare dar deloc confortabile cu șefii, discuții și negocieri în care Capricornii trebuie să își susțină cu argumente solide interesele financiare. Altfel, vor avea de pierdut.
Pentru alți nativi, Marte în Vărsător va fi un ajutor pentru că îi va motiva să își caute un job mai bun.

Din 13 august, Marte retrograd va ajunge în zodia Capricorn și va acționa alături de Saturn (planeta Responsabilității) și Pluton (planeta Transformării), ajutându-i pe nativi să își analizeze cu maturitate viața și să ia decizii realiste în plan personal.

În ziua de 27 august, Marte va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și îi va ajuta pe nativi să acționeze concret, în direcția dorită, cu ambiție, cu siguranță de sine și cu succes.

Un eveniment important în această lună va fi și intrarea Soarelui în zodia Fecioară, în ziua de 23 august. Pentru Capricorni, prezența Soarelui în zodia Fecioară va aduce șanse de călătorii în  străinătate, noroc în afaceri sau în relații (chiar de iubire) cu persoane care locuiesc în altă țară sau care pot avea rolul de mentori și protectori.
Pentru alți nativi, Soarele în zodia Fecioară va intensifica interesul pentru studiu, pentru spiritualitate sau pentru dezvoltare personală.

Iar cu Micul Benefic, Venus, prezent în casa Carierei din ziua de 6 august, Capricornii se vor bucura de succes și în plan profesional. Iar acest succes va însemna și sporirea veniturilor, dar mai ales consolidarea statutului în cercul sau rețeaua profesională din care fac parte.