Horoscop Oana Hanganu pentru luna august, Fecioară

oana-hanganu-horoscop-august-2018-FECIOARAHoroscopul lunii august 2018 pentru zodia Fecioară le recomandă nativilor să profite de prezența planetei Venus în semnul lor, în prima săptămână și mai ales de intrarea Soarelui în semnul zodiacal, după data de 23 august.

Până în 6 august, planeta Venus se va afla în Fecioară, ajutându-i pe nativii acestei zodii să atragă mai multă iubire în viața lor. Din 6 august, Venus se va muta în Balanță, unde va rămâne până în septembrie.

Venus în Balanță le va ajuta pe Fecioare să câștige mai mulți bani din munca proprie pentru că va acționa în sectorul financiar din astrograma lor.
Mai mult, în astrologie, Venus este nu doar ”planeta Iubirii”, ci și ”Micul Benefic”, aducător de noroc și oportunități.
Dar tot Venus le va îndemna pe Fecioare să dea banii pe haine, bijuterii, parfumuri etc. Deci, atenție la cheltuieli!

În plan profesional, sunt posibile schimbări neașteptate, aduse de Uranus, retrograd din 7 august, în sectorul Carierei. Multe Fecioare pot primi oferte de muncă de la foști angajatori sau pot avea șansa de a relua o activitate la care au renunțat în trecut.
Dar, pentru că Mercur este retrograd până în ziua de 19 august, ar fi bine ca Fecioarele să nu semneze niciun contract și să nu ia nicio decizie majoră înainte de această dată.

Mercur este planeta care le patronează pe Fecioare și, din acest motiv, tranzitul său este foarte important pentru acești nativi.
În luna august, Mercur retrograd va acționa în sectorul Trecutului și secretelor din astrograma Fecioarelor, unde va avea loc și Luna Nouă din data de 11 august.
În jurul acestei date, Fecioarele pot primi informații foarte importante legate de cineva drag sau trebuie să fie foarte discrete pentru că informații și secrete legate de viața lor pot fi aduse la lumină.

S-ar putea ca astfel de informații sau secrete să fie legate de viața sentimentală a Fecioarelor și să pună presiune pe cuplu, mai ales că, din 13 august, în ”casa Iubirii” din astrograma lor va ajunge planeta Războiului, Marte.

”Combinația astrală” amintită nu este riscantă decât pentru nativii care au ceva de ascuns sau care nu și-au rezolvat problemele din trecutul sentimental și nu s-au detașat complet de o fostă iubire.

Pentru ceilalți nativi, combinația astrală amintită va însemna doar preferința pentru discreție legată de viața personală, dar și revitalizarea vieții de cuplu.

În ziua de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și, timp de o lună de zile, va fi principalul aliat astral al nativilor, ajutându-i să strălucească în societate, să aibă succes și noroc.

După numai 3 zile, Lun Plină din zodia Pești va aduce motive de împlinire pentru Fecioarele care au o relație stabilă, dar și succes în afaceri și colaborări profesionale.
Pentru nativii singuri, Luna Plină din 26 august poate aduce întâlnirea cu ”sufletul-pereche” pentru că va avea loc în sectorul Mariajului din astrogramă.